Hoşgeldin Misafir

Acılar İçindeki Gözlerimi Gördün Mü?

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yanan ateşlerimi gözyaşımla söndürdüm --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acılar içindeki hallerimi gördün mü? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ocak olmuş yüreği feryadımla döndürdüm --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acılar içindeki közlerimi gördün mü? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]*** --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bir orman yangınıyla duygular alev aldı --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İnanki senin sevdan benim için kutsaldı --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ateş alan yüreğim çemberinde daraldı --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acılar içindeki korlarımı gördün mü? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Düşüncem ağırlaştı şimdi kurşun gibiyim --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sağalmayan yaramın ben yine tabibiyim--

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bilmemki şu alemde ölümü dirimiyim --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acılar içindeki korlarımı gördünmü? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Feryadımla inliyor başı bulutlu dağlar --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bak gözlerimin yaşı nehirler gibi çağlar --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bu halime acıyor bak hastalar ve sağlar --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acılar içindeki sözlerimi gördün mü? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ruhinin ne gündüzü ne gecesi bellidir --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Unutulmaz anılar yangınların yeridir --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Hal medet böyle iken ağrıyan hep seridir --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Acılar içindeki yerlerimi gördün mü?--