Hoşgeldin Misafir

Açtığım konu neden silindi?

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar 46 adet yazılım satışı için konu açtım fakat konu silinmiş neden acaba ögrenebilir miyiz ?

İyi Forumlar .
Rütbe sistemini okumayı gözden kaçırmışsın

Üye
Sisteme kayıt olunduğu anda erişilen başlangıç rütbesidir. Bu userler alım-satım bölümüne konu açamazlar. Hacklink & Shell satışı hariç* herhangi bir bölüme alım satım konusu açmaları halinde sorgusuz-sualsiz silinir.(Bu tarihten öncekiler kalacaktır.) Profil afişi ekleyemezler ve imza oluşturamazlar. Chat mödülünü kullanamazlar.

Aktif Üye
En az 7 günlük üye olmak, en az 100 mesaj sayısına sahip olmak, en az 30 beğeni sayısına sahip olmak, şartı ile OTOMATİK terfi edeceğiniz rütbedir. Bu rütbeden itibaren userler alım-satım bölümüne konu açabilir, ticaretin tadına bakabilirler. İmza oluşturabilir, profil afişi yükleyebilir, chat mödülünü kullanabilirler. Özel mesaj kutularında 250 özel mesaj saklayabilirler ve aynı anda 3 kişiye özel mesaj gönderebilirler. Bu rütbe karanlığın özgürlüğünü hissetmeye başlayacağınız yerdir.

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar 46 adet yazılım satışı için konu açtım fakat konu silinmiş neden acaba ögrenebilir miyiz ?

İyi Forumlar .
Ben sana demiştim ilk günden satış olmaz forum kuralları gereği. Ayriyetten burada herkes birbirini az çok tanır güveni var seni kimse tanımıyor zaten satamazdın ve görselindeki scriptlerin hepsi mevcut yeni bir şey değil tekrardan iyi forumlar dilerim :)