link kısaltma scripti , evde oturarak ek gelir imkanı sizleri bekliyor. Bu script sayesinde reklam kısaltarak hem siz hemde kullanıcılarınıza para kazandırabilirsiniz. Piyasada belli başlı rakipleriniz bulunduğu için herkes para kazanma derdinde. Buna bir son vererek oturduğunuz yerden ek gelir elde edebilirsiniz. Üyelerinizin kısaltacağı linkler sayesinde Adfly alt yapısında çalışan APIlerinizle gelir elde edebiliyorsunuz. Bu sayede en çok siz kazanırken üyeleriniz de kısalttığı linklere tıklatarak para kazanabiliyor.
Adfly benzeri link kısaltma scripti ile indirip kolayca sunucunuza kurabilirsiniz.
Adfly benzeri link kısaltma scripti ile indirip kolayca sunucunuza kurabilirsiniz.
1-) Tamamiyle güvenli.
2-) Adfly tarafından güvenlikli ve onaylı.
3-) Sunucu taraflı çalışan bot özelliği
4-) Hemen hemen her sunucuda sorunsuz çalışmaktadır.
5-) Üst düzey güvenlik sistemi ile kullanıcılar güvendedir.
6-) Adfly API ile çalışmaktadır.
7-) Kullanıcılar tamamiyle Adfly alt yapısını kullanarak reklam kısaltırlar.
PHP alt yapısı ile yazılmış olan bu scripti tasarımıyla oynayabilir, yeni özellikler ekleyebilirsiniz.
9-) Kusursuz yönetim paneli ile tam performanslı kullanıcısına yönetim sistemi sağlıyor.
10-) Anlık Chat(Sohbet) modülü ile üyeler arası konuşma eklentisi mevcuttur.
2-) Adfly tarafından güvenlikli ve onaylı.
3-) Sunucu taraflı çalışan bot özelliği
4-) Hemen hemen her sunucuda sorunsuz çalışmaktadır.
5-) Üst düzey güvenlik sistemi ile kullanıcılar güvendedir.
6-) Adfly API ile çalışmaktadır.
7-) Kullanıcılar tamamiyle Adfly alt yapısını kullanarak reklam kısaltırlar.
9-) Kusursuz yönetim paneli ile tam performanslı kullanıcısına yönetim sistemi sağlıyor.
10-) Anlık Chat(Sohbet) modülü ile üyeler arası konuşma eklentisi mevcuttur.
11-) Gerçek zamanlı kullanıcı takibi yapılır.
Dosyayı sunucuya attığınız zaman index'e kurulum paneli gelir database bilgilerinizi yazarak kurulum yapabilirsiniz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.