Hoşgeldin Misafir

Script İstek Admin LTE istek

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm vereceğim linkteki adminlte temalarının scriptlerini rica etsem alabilirmiyim aradım forumda bulamadım veya ben göremedim şayet daha önce paylaşım yapılmışsa şimdiden kusura bakmayın link paylaşımı reklam amaçlı değil sadece istediğim temanın orda olmasından kaynaklı eğer bir yanlışım varsa lütfen mod yada yetkili arkadaş uyarsın teşekkür ederim

Sayfa açılınca en baştaki tema olabilir veya ilk üç sırada ki temalar

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm vereceğim linkteki adminlte temalarının scriptlerini rica etsem alabilirmiyim aradım forumda bulamadım veya ben göremedim şayet daha önce paylaşım yapılmışsa şimdiden kusura bakmayın link paylaşımı reklam amaçlı değil sadece istediğim temanın orda olmasından kaynaklı eğer bir yanlışım varsa lütfen mod yada yetkili arkadaş uyarsın teşekkür ederim

Sayfa açılınca en baştaki tema olabilir veya ilk üç sırada ki temalar

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.