Hoşgeldin Misafir

Adminler Bakabilir mi ? (Önemli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yns40

20 Eki 2020
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam Forumda yeniyim yanlış yere açtıysam konuyu affola. dün kayıt oldum ama bugun bi tane foruma tıkladığımda önüme bi sayfa açıldı ve bu yazılar çıktı (Turkhacks.com yeni nesil firewall modülü Paranoyak.php bir artniyet / saldırı girişimi tespit etti. Bağlantı Bilgileriniz Yöneticiye Bildirilmiştir.--
Sistemimiz PROXY Ayrıştırması Yaparak Gerçek IP Numarasına Erişir.--
Bilgisayarınızın Mac Adresi Kaydı Ve IP Adresiniz Güvenlik Amaçlı Kayıt Altına Alınmıştır.--
Bu İşlem Tüm Bilgilerinizin Loglanması Anlamına Gelmektedir, Eğer Yanlışlıkla Bu Bölüme Girdiyseniz, Yönetime Bu Sorunu Bildiriniz!) --
Bende Yönetime nasıl ulaşıldığını bilmediğim içim konu açmaya karar verdim.--

yns40

20 Eki 2020
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mathilda' Alıntı:
evet nasıl başardın acaba bence çokta gerçekçi gelmedi bidaha girmezsin sayfaya ama yine adminler bakınca yardımcı olur.

bu hacker işlerine yeni başladım hiç bi bilgim yok eğitim almaya çalışıyorum dünden beri eğitim setleri arıyorum vallahi inanmıyorsan bakabilirsin mesajlarıma dünden beri sadece eğitim setleri bulmaya çalışıyorum

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHawk' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:
olur öyle çok korkma evini basmayız ama rakı açtım dersen basarız

organıkpıskos haklı evını basmayız hakan abide biliyor bunu :D

Savcılık verdim sizi şikayet ettim Allah da biliyo Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz ama c panel bitti 20 dolar versene

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
CyberHawk' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:
olur öyle çok korkma evini basmayız ama rakı açtım dersen basarız

organıkpıskos haklı evını basmayız hakan abide biliyor bunu :D

Savcılık verdim sizi şikayet ettim Allah da biliyo Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz ama c panel bitti 20 dolar versene

:D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...