Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi AdminLTE Temasını, Corona Admin Paneli ile Entegre Etmek (Frontend Değişiklikleri)

VampirBey

28 Eki 2023
214 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba arkadaşlar,

Benim elimde AdminLTE adlı bir full-stack admin panel teması var ve bu temayı, Corona Admin Paneli ile görsel olarak uyumlu hale getirmek istiyorum. Backend kısmını değiştirmeden sadece frontend kısmında tasarım değişiklikleri yapmak istiyorum. Yani:

1. AdminLTE'nin yapısını koruyarak, sadece Corona Admin Paneli'nin stilini (renkler, butonlar, fontlar, vs.) AdminLTE'ye entegre etmek istiyorum.
  2. Corona Admin Paneli'nin CSS dosyasını, AdminLTE ile uyumlu olacak şekilde ekleyip, AdminLTE'nin temel yapısına dokunmadan sadece görsel değişiklik yapmak istiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek veya benzer bir entegrasyon gerçekleştiren varsa, nasıl yapabileceğime dair basit bir rehber veya öneri paylaşabilir misiniz?

Bu açıklama, ne yapmak istediğini net bir şekilde anlatacak ve yardımcı olacak kişilerin doğru cevaplar vermesini sağlayacaktır.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba arkadaşlar,

Benim elimde AdminLTE adlı bir full-stack admin panel teması var ve bu temayı, Corona Admin Paneli ile görsel olarak uyumlu hale getirmek istiyorum. Backend kısmını değiştirmeden sadece frontend kısmında tasarım değişiklikleri yapmak istiyorum. Yani:

1. AdminLTE'nin yapısını koruyarak, sadece Corona Admin Paneli'nin stilini (renkler, butonlar, fontlar, vs.) AdminLTE'ye entegre etmek istiyorum.
  2. Corona Admin Paneli'nin CSS dosyasını, AdminLTE ile uyumlu olacak şekilde ekleyip, AdminLTE'nin temel yapısına dokunmadan sadece görsel değişiklik yapmak istiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek veya benzer bir entegrasyon gerçekleştiren varsa, nasıl yapabileceğime dair basit bir rehber veya öneri paylaşabilir misiniz?

Bu açıklama, ne yapmak istediğini net bir şekilde anlatacak ve yardımcı olacak kişilerin doğru cevaplar vermesini sağlayacaktır.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

VampirBey

28 Eki 2023
214 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Froend kısmını mı değiştirmek istiyorsunuz yoksa arka plandaki yönetim kısmını mı burada ikisi hakkında konuşmuşsunuz ikisi ise sıfırdan yazmanız daha az uğraştırır
Hangisi daha kolay yapabilirsem hocam daha iyi olur zamanımı fazla çalmayacak birşey yapıcam corona temasının grafiklerini ve arayüzünü aktarmak istiyorum adminlte ye backend bozmadan

Desperados

3 Kas 2023
548 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hangisi daha kolay yapabilirsem hocam daha iyi olur zamanımı fazla çalmayacak birşey yapıcam corona temasının grafiklerini ve arayüzünü aktarmak istiyorum adminlte ye backend bozmadan
tek datadan birden fazla site mi yönetmek istiyorsun doğru mu anladım corona temasının arayüzünü ve mevcut temanı tek panelden mi yönetmek istiyorsun

VampirBey

28 Eki 2023
214 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tek datadan birden fazla site mi yönetmek istiyorsun doğru mu anladım corona temasının arayüzünü ve mevcut temanı tek panelden mi yönetmek istiyorsun
Hayır datra var 1 tane site de var 1 tane yani full stack admin panelli bir sitem var oda adminlte teması kullanıyor ben corona admin paneli ona uygulamak istiyorum kısacası adminlte yi değişmek istiyorum en kolayından nasıl yapabilirim?

voyvoda

17 Ara 2022
1,481 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
söylediğim gibi class ve css js dosyalarını güncelleyin

css ve js yi atıp class değişmekle bitmez o iş. Javascript'ten gelen eventler cart curt bir dolu iş var. Bu dediğin şey sıfırdan yazmaktan farksız. Backend'ı Corona'ya uyarlaması gerekiyor. Dediğin şekilde sağ elle sol kulağı tutar 4-5 ayda yazamaz.

VampirBey

28 Eki 2023
214 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
karışmıyım diyorum ancak yazılımcı olduğuna emin misin? adam demiş ki elimde adminlte paneli olan proje var, corona ile değişeceğim

css ve js yi atıp class değişmekle bitmez o iş. Javascript'ten gelen eventler cart curt bir dolu iş var. Bu dediğin şey sıfırdan yazmaktan farksız. Backend'ı Corona'ya uyarlaması gerekiyor. Dediğin şekilde sağ elle sol kulağı tutar 4-5 ayda yazamaz.
Anlaşılan temayı parçalayıp backend bağlayacağım coronanın js si falan duracak daha doğrusu evnetlarıda bağlayacağım uzun sürecek doğrumu böyle yapmalıyım yani.

voyvoda

17 Ara 2022
1,481 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anlaşılan temayı parçalayıp backend bağlayacağım coronanın js si falan duracak daha doğrusu evnetlarıda bağlayacağım uzun sürecek doğrumu böyle yapmalıyım yani.
hazır temalarda dinamik ayarlar yapılıdır, yani javascript vs.
Hiç bir aktarım yapma. Corona tema dosyalarını header- main- footer olarak parçala ve AdminLTE backend tarafını Corona'ya uygun biçimde yaz