SelamunAleykum Dostlar, tarihî bir fırsat!Adobe ve Google Chrome işbirliğiyle yeni bir uzantı çıktı: Photoshop Chrome Uzantısı. Bu sayede görüntüleri doğrudan tarayıcıda düzenleyebiliyorsunuz ve üstelik 12 aylık Photoshop Web erişimi tamamen ücretsiz! Kart falan gerekmiyor, anında hesabınıza ekleniyor.
Adobe yarın öbür gün teklifi kaldırabilir (son tarih 8 Aralık 2025), o yüzden hemen atlayın! Adım adım anlatıyorum:
1. NEDİR BU FIRSAT?
- Uzantı tarayıcıda çalışıyor, tam Photoshop masaüstü uygulamasını indirmeye gerek yok.
- Photoshop Web'i açıyor: Fotoğraf düzenleme, rötuş, grafik işleri için temel araçlar (arka plan kaldırma, renk/parlaklık ayarı, kırpma, sosyal medya şablonları).
- Her şeyi tarayıcıda yapın: Hızlı düzenlemeler, sosyal medya için hazır preset'ler... Midjourney gibi değil ama pratik işler için bomba!
2. NASIL ALINIR? (5 Dakikalık İş)
- Buraya tıklayın:
Kod:
https://chromewebstore.google.com/detail/adobe-photoshop/kjchkpkjpiloipaonppkmepcbhcncedo - "Chrome'a Ekle" butonuna basın ve yükleyin.
- Ücretsiz 12 aylık promo teklifi çıkacak (kart falan istemiyor).
- Adobe hesabınızla giriş yapın (yoksa ücretsiz oluşturun).
- 12 aylık abonelik anında hesabınıza eklenir – bum! Bedava Photoshop Web hazır.
UYARI: Teklif 8 Aralık 2025'e kadar geçerli. Uzantıyı ekleyip kaydınızı tamamlayın, yoksa kaçıracaksınız!
Bedava Photoshop! Kolay gelsin!