Hoşgeldin Misafir

Adsense Hesabı Olmadan Adsense Ile Ayda 5500$+ Kazanın

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kısacası, zor durumdaki YouTuber'larla onlar için web siteleri yaparak iletişime geçeceğiz ve web sitesi tarafından oluşturulan Adsense'lerinden para kazanmaya devam edeceğiz. Kulağa kolay geliyor mu? Karmaşık? Endişelenme, düzgünce detaylandıracağım. Okumaya devam edin, çünkü bunun, YouTuber'larla iletişime geçmenizi, web sitelerini yapmalarına ve ücretlendirmelerine yardımcı olmanızı söyleyeceğim başka hiçbir konuya benzemediği fikrini almadan önce her şeyi bilmeniz gerekiyor. Böyle değil ve bundan çok daha büyük.

İlk Adım: İstenen Nişi Bulmak.

Bu yöntemden pasif para kazanmak için kullandığım birçok nişten birini ifşa ediyorum. İşte yaptığım şey. Ben çok oyun oynamayı severim ve bir oyun oynamayı sevdiğinizde ilk yaptığınız şey, bu oyunda profesyonel olmanıza yardımcı olabilecek YouTube videoları aramaktır.

Ama bu yöntemden bulduğum şey inanılmazdı. En sevdiğim oyunla ilgili bir sürü video izledikten sonra sadece bu oyun videolarını oynayarak ve izleyerek çok fazla zaman kaybettiğimi fark ettim ve oyunun kendisinden nasıl para kazanabilirim diye düşünmeye başladım. Bu şekilde, oyun oynamak veya izlemek için zaman kaybetmediğimden emin olabilirim.

Şimdi, oynadığım oyunlarda süper profesyonel bir oyuncu değilim, bu yüzden yayıncı olmak benim için anlamsızdı, ayrıca zamanınıza ihtiyacı var. Yani akıştan para kazanmak için fiziksel olarak orada olmanız gerekecek. Bunu yapmak istemedim.

İşte olanlar. En sevdiğim oyunda çok sayıda YouTuber vardı ve onları izlemekten şahsen keyif aldım, gördüm ki hiçbirinin gerçekten hiçbir web sitesi yok.

Bugünlerde Oyuncuların tek geliri YouTube Adsense, Bağışlar ve Twitch Abonelikleridir.

Bu yüzden, bu Oyunculardan bazılarına e-posta göndermeye başladım, “Bir web sitesi yaparak ve oraya reklam koyarak çok daha fazla gelir elde etmelerine yardımcı olabilirim. TBM, YouTube Adsense'den daha yüksektir ve kelimenin tam anlamıyla kendiniz için bir miktar bonus para kazanabilirsiniz. YouTube kanalınızdan elde edilen gelir Sizindir, ancak web sitesinden elde edilen gelir 30/70 oranında bölünecektir. 70 benim için 30 senin için. (Bu kısım pazarlığa açıktır ve pazarlık becerinize bağlıdır)”.

Şimdi, yukarıdaki kısma geçmeden önce bazı hazırlıklara ihtiyacınız var –
Devam edin ve tam ad alan adını kaydedin. YouTuber'ın adı “ClashKingDave” ise, bu tam adı Godaddy'ye veya YouTuber satın almadan önce daha ucuz bulduğunuz her yere kaydettirirsiniz.
Youtube Kanalı videolarını kullanarak güzel bir demo web sitesi yapın. Bu kısmı kendim yapıyorum çünkü Wordpress & Divi ile gerçekten iyiyim. Bu YouTubers videolarını kullanarak modern ve gösterişli bir web sitesi yapıyorum ve bu videolar hakkında kısa özetler yazıyorum. (Örneğin, YouTuber Hearthstone oynuyorsa, o zaman o oyun hakkında yazacağım ve o YouTuber'ın o oyunda Efsanevi rütbeye ulaşmak için nasıl yeni bir strateji kullandığını vb.). Bir YouTuber ile iletişime geçtiğinizde ve onlara bir demo web sitesi gösterdiğinizde, çalışmanızı görecekleri ve kesinlikle ciddi olduğunuzu düşünecekleri için dönüşüm şansı artar.
Bu niş hakkında kişisel olarak biraz bilgiye ihtiyacınız var, yoksa makale yazmak zor olacaktır. Gerçekten biraz bilgi sahibi olduğum YouTuber'larla kişisel olarak iletişime geçiyorum.
Biraz içeriğiniz olduktan sonra, şimdi yukarıdaki e-postaları gönderiyorsunuz ve onun için nasıl faydalı olabileceğini göstermeye çalışıyorsunuz. O YouTuber'a o kişinin bundan nasıl faydalanabileceğini göstermeniz gerçekten çok önemli. Bir web sitesine sahip olmanın tüm avantajlarını göstererek burada gerçekten zor satış yapıyorum. Bunun itibarı ve markalaşması için nasıl yardımcı olabileceği vb. Bundan gelirini nasıl ikiye katlayabilirdi vs. vs.
Yukarıdaki tüm adımları yaptıktan sonra, bu YouTuber'ın avantajları kendileri görme ve sizinle aynı fikirde olma şansı çok yüksek. Yani onun YouTube Parasını bile almıyorsunuz, sadece sürdürdüğünüz o siteden elde ettiğiniz parayı alıyorsunuz. Kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmak zorunda değil. Adsense, hem YouTube'dan hem de web sitesinden elde edilen gelirden farklı olabilir.

Ardından, her iki taraf da kabul ettikten sonra, ona videolarında web sitesi hakkında konuşmasını söyleyin. Bu yüzden bu yöntemin fazla tanıtıma ihtiyacı yoktur çünkü kelimenin tam anlamıyla YouTuber o kısmı sizin için yapacaktır.

Bu yüzden 20 binden az abonesi olan Mücadeleci YouTuber'larla iletişime geçelim dedim. Bu videoları izlemeye devam ettiğinizde, o belirli YouTuber'ın büyüyüp büyümeyeceği hakkında bir fikir edinirsiniz. Kalite ve izleyici etkileşimi, YouTube ile iyi bir gelecekleri olup olmadığını anlamanıza çok yardımcı olacaktır.

Şimdi, ikiniz de ortak olduktan sonra, tek yapması gereken tutarlı bir şekilde video yüklemek ve tek yapmanız gereken o videonun etrafında bir makale yazıp web sitesinde yayınlamak. YouTuber'ın bağlantıları açıklamasına eklediğinden emin olun ve videolarında biraz bundan bahsedin. İzleyici ziyaret etmeye devam edecek ve siz kazanmaya devam edeceksiniz.

Sonunda, makale yazarken size yardımcı olacak çok sayıda VA'ya ihtiyacınız olacak. Ardından, bir çek aldıktan sonra paypal veya Banka havalesi yoluyla payınızı alın. 500 dolardan azsa Paypal, 500 dolardan fazlaysa tel alıyorum.

Yaptığım ve Kaçınmanız Gereken Bazı Hatalar –
Asla herhangi bir Amerikalı YouTuber ile iletişime geçmeyin - İnanın bana ya kendi web siteleri var ya da genellikle rahatsız etmeyecekler. Bu yöntemle en az dönüşüm ABD'dir.(Genellikle diğer tüm para kazanma yöntemleri arasında en yüksektir) İkinci olarak, önce alan adlarını satın alırlar, yani hiç satın alamazsınız. Zamana değmez. Aşağıdaki bu adımı nasıl gerçekleştireceğinizi görmek için okumaya devam edin.
Web sitesini başka bir Web 2.0'ınız gibi görmeyin – Web sitesini kendi web siteniz gibi oluşturun çünkü bu web sitelerinden uzun süre kazanç elde edeceksiniz.
Sadece Adsense'den kazanmak için uğraşmayın - Oyun nişini seçtiyseniz, o oyunda nasıl profesyonel olunacağı ve hangi gadget'ların kullanılacağı vb. hakkında kılavuzlar yazın ve bunları Amazon bağlı ürünlerinizle ilişkilendirin. Ayrıca, rehber e-kitaplar vb. yazması ve satması için birini işe alın. YouTuber'ların ünlü ifadelerine dayalı Tişörtler satmayı unutmayın. Çoğu YouTuber, "YEAH BUDDY!!", "POG CHAMP!" gibi sonunda ünlü olacak bazı ifadeler kullanır. vb., bu ifadeler üzerine tişörtler yapın ve bunları web sitesinde satın.
Bir YouTuber'ın çok fazla abonesi var diye zengin olması gerektiğini düşünmeyin - Büyük ihtimalle o kadar zengin değildir. Demek istediğim, Twitch'e gidin ve kelimenin tam anlamıyla bu oyuncular abonelikler ve bağışlar için yalvarıyorlar. Yeni akıllı telefon veya PC'leri için yükseltmeler satın almak için ekstra para kazanmaktan mutlular.
Domain veya Hosting'i YouTuber'a Vermeyin – Çoğu zaman bu kısımla uğraşmazlar ama domainin size ait olması bir avantajdır ve bu şekilde onun parayla kaçmayacağından emin olabilirsiniz. Bu henüz bende olmadı ama yine de güvenlik için.
Sözleşmeler Yazın – Zamanla, YouTuber'lar büyür. YouTube onları öne çıkarmaya başlar ve aylar içinde çok sayıda abone kazanırlar. İkinizin de ortaklıktan ve gelirlerin mülkiyetinden bahseden bir sözleşme yazmanız önemlidir.
Portföyünüzü sergilemek için kendinize bir web sitesi oluşturun - Zamanla birçok YouTuber ile çalışacaksınız. Portföyünüze ekleyeceğiniz birçok web siteniz olacak. YouTuber'lar bu kadar çok başka kanalla çalıştığınızı gördüklerinde, size daha fazla güven duyuyorlar.
Zaman ve Sabır çok gereklidir – Ayda sadece 1 müşteri almayı hedefleyin. 12 ay içinde 12 müşteriniz olacak. Her müşteriden sadece 300-400 dolar kazansanız bile, iyi bir miktar bankacılık yapacaksınız. İlk gün tüm müşterileri alamazsınız. Demo siteleri oluşturmak, alan adı ve barındırma satın almak hem para hem de zaman ve bir ton sabır gerektirir. Ama bu sefer sadece bir kez yatırım yapıyorsun. Kendi kendinizi motive edin, iradenizi bulun ve ısrarcı olun.
Çok sayıda VA kiralayın – Deneyimlerime göre, 1 VA en fazla 3 kanalı yönetebilir ve izleyebilir. Makale yazmaktan sınav yapmaya ve ücretli e-kitap yazmaya kadar her şey için VA kiralıyorum. Bu YouTuber'dan elde edeceğiniz kârın yarısına mal olacak, ancak hacimle kazanacaksınız. Ayrıca, varlığınızı gerektirmez. Bırakın her şeyi sizin için VA halletsin. Diyelim ki bir YouTuber'dan 500 dolar kazanıyorsanız ve VA'nın maliyeti 300 dolarsa sorun yok. 40-50'den fazla YouTuber ile bir imparatorluk kuracaksınız. Tüm küçük kar sizin için büyük bir zenginlik yaratacaktır. Ve iş büyümeye başladığında gerçekten düşünüyor musunuz; tüm bunları kendi başına halledebilecek misin? Her şeyi kendi başınıza yapma hatasına düşmeyin. VA'lara biraz para harcayın, cidden.
YouTuber'ı kandırmaya çalışmayın – Elde ettiğiniz kâr ne olursa olsun, o YouTuber görmezden gelse bile sözünüzü yerine getirin. Rehber, t-shirt vb. satarak kazanıyorsanız, dürüst olmak gerekirse, siteden elde ettiğiniz tüm geliri onunla paylaşın. İlişki kurmak.
Bazı işletmeleri sizin adınıza da tutun - Adsense Youtubers adınaysa ve o sizin payınızı ödüyorsa, o zaman sizin adınıza da bir iş tutun. Örneğin Amazon Affiliate linklerimi kullanıyorum, Paypal'ımı kitap vb. satmak için kullanıyorum ve kesileni YouTuber ile paylaşıyorum. Bu, iş üzerinde bir miktar otoriteye sahip olmanıza yardımcı olur.
Bu İşletmeyi Ölçeklendirme –
VPN Kullanın – Dediğim gibi, üçüncü dünya ülkelerini hedeflemek önemlidir. Ülkenizden “Clash Royale” aramasını deneyin, ardından bir VPN ile farklı bir ülkeye bağlanmayı deneyin ve aynı terimi arayın, tamamen farklı sonuçlar göreceksiniz. Ana giriş noktanız budur. Farklı ülkeleri hedefleyin. YouTube algoritması her ülkede tamamen farklı çalışır. Üçüncü dünya ülkelerini hedeflediğinizde, büyük olasılıkla herhangi bir web sitesine sahip değiller veya alanlarını kaydettirmemişler. Cidden, bu kısmı kaçırmayın, bence bu, tüm bu yöntemin çalışmasının kilit parçalarından biri.
Yalnızca Meşgul YouTuber'ları hedefleyin – Oyuncular kelimenin tam anlamıyla günde 10 saat oynamak zorundalar ve aktif oyunlarla gerçekten meşguller. Bir web sitesini sürdürmek ve oyun oynamak için fazla zamanları yok. Aynı şey Vlogger'lar için de geçerli. Video oluşturmak ve düzenlemekle meşguller, web sitelerine pek vakit ayıramıyorlar.
E-posta Topla - Büyük bir e-posta veritabanı oluşturmak çok çok çok çok çok çok çok önemlidir. Bu, çok fazla gelir satan ürün getirmeye yardımcı olur. Her hafta yeni gadget'lar, kılavuzlar, yükseltmeler, oyunlar vb. çıkıyor, bunları bu haber bültenlerine koyun ve gönderin. İzleyiciler, e-postalarını en sevdikleri YouTuber'larla paylaşmaktan mutluluk duyuyor.
Sadece Adsense'e bağlı kalmayın - Tek başına çok fazla gelir sağlamaz. Kılavuzlar yazmayı ve e-kitapları satmayı deneyin. İlgili Amazon ürünlerini bulun ve komisyon kazanın. Humble Bundle'ı kontrol edin ve sürekli olarak nişle ilgili bazı ürünler bulacaksınız. T-Shirt bile çılgınca satıyor, sadece iyi tasarımcıları işe alın.
Sosyal medyaları gözden kaçırmayın – Çoğu Youtuber'ın aktif Twitter, FB ve IG sayfaları vardır. Bu YouTuber'ın web sitesini her yerde tanıtmasını sağlayın. Bu, kelimenin tam anlamıyla web sitesine çok fazla trafik çekecektir. Ayrıca, ünlü YouTube, FB, IG ve Twitter sayfasından bir bağlantı SEO ile de çok yardımcı olur.
Markalaşma her şeydir – Çoğu YouTuber adı zamanla bir marka haline gelir. Kullanıcı adlarını Google'da deneyebilir ve bir ton arama hacmi görürsünüz. Web sitesi, yalnızca YouTubers adlarından organik trafik almaya başlayacaktır. Bu zaman alır ama olur.
Durum çalışmaları -

Ülkemde ünlü bir PUBG oyuncusu var ve 2 yıl önce kendi YouTube kanalını açtı. YouTuber'ın sonunda ünlü olacağını biliyordum çünkü o gerçekten profesyonel bir oyuncu. Eskiden videolarda 4k-5k izlenmeye sahipti ama 800-900 yorumun üzerindeydi. Bu YouTuber'ın gelecekte potansiyel olarak ünlü olabileceğini bu şekilde biliyordum.

O Oyuncuyla iletişime geçtim, ona demo web sitesini gösterdim ve aynı hizmeti teklif ettim. Teklifi kabul etti ve web sitesini oluşturmaya başladım. Sadece videolar hakkında yazılar yazmakla kalmadım, aynı zamanda o YouTuber'ın yardımıyla bir çok rehber paylaştım ve çok kaliteli yazılar hazırladım.

Kısacası, web sitelerini sahibi gibi gerçekten sevmelisiniz. Kaliteli makaleler yazın, testler yapın, kılavuzlar yazın, bu nişle ilgili ürünlerle Amazon bağlı kuruluş sayfaları yapın vb.

Düşündüğüm gibi, şu anda 500 binin üzerinde abonesi var ve yalnızca Kanalından ve Sosyal medyasından gelen trafik çok büyük. Bu tek başına yukarıda paylaştığım para kazanma yöntemlerinden ayda 2 bin dolardan fazla getiriyor.

Bu yüzden, web sitesini sürdürmek için zamanı olmayacak Meşgul YouTuber'ları hedeflemekten bahsetmiştim. İşte burada devreye giriyor ve bu gereksinimi dolduruyorsunuz. Oyuncular ünlü olduklarında kelimenin tam anlamıyla günde 12-14 saat meşguller.

Bonus İpucu: Gerçekten geleceğin ünlü oyuncularından bazılarını bulmak istiyorsanız, o oyundaki trol ve LOL videolarını izleyin. Örneğin, karşı saldırıyı seviyorsanız, bazı karşı saldırı LOL videolarını arayın. Olan şu ki, bazı YouTuber canlı yayıncılardan tonlarca klip derliyor ve bunları tek bir yerde birleştiriyor. Videonun tamamını izleyebilir ve o YouTuber'ları hızlıca bulabilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz. Bu YouTuber'ları bulmak çok zaman kazandırır.

Vaka Çalışması 2:

Benimle çok çalışan bir başka niş de Vlogger'lar. Hepimizin dünyadaki bazı vloggerları izlemeyi sevdiğine inanıyorum. Gerçekten zengin olduklarını ve rüya gibi bir hayat yaşadıklarını düşünebiliriz ama aslında onlarda tam tersi oluyor.

Vlogging, seyahat biletlerinden otele, teçhizatlara ve gadget'lara vb. kadar çok paraya mal olur.

Yani benim ülkemde konuştuğum ana dili kullanarak vlog videoları çeken bir vlogger var. (Bu yüzden diğer ülkelere bağlanabilmeniz ve sadece o ülkede ünlü videoları bulabilmeniz için VPN gerekli olduğundan bahsettim. YouTube algo bu günlerde süper güçlendi. Kelimenin tam anlamıyla sadece o ülkedeki insanların seveceği videoları getiriyor)

Her neyse, 100.000'den fazla abonesi vardı ama herhangi bir web sitesi yoktu. Onunla iletişime geçtim ve nasıl gidiyor diye sordum. “Bu kadar ünlü olduğun ve izleyici istatistiklerin iyi olduğu için YouTube'dan çok para kazanıyor olmalısın” diye sordum. Bana YouTube Money'nin ekipmanlarının ve seyahat biletlerinin maliyetini bile karşılamadığını ve o noktada gerçekten zararda olduğunu ve şu anda birikimlerini yaktığını söyledi.

Şok oldum çünkü gerçekten ünlü YouTuber'ların zengin olduğunu düşündüm. Her neyse, ona da aynı hizmeti teklif ettim ve kabul etti. Her YouTuber, bununla hiçbir şey kaybetmek zorunda olmadıklarına dair bir zihniyete sahiptir, ayrıca bazı faturaları ödemek için fazladan para kazanmak güzel olurdu.

Vlogging gerçekten web sitelerinden Adsense'den fazla para getirmiyor. Ama yaptığım şey, o YouTuber'ın yardımıyla birçok rehber oluşturmaktı. Demek istediğim, eğer bir vlogger İtalya hakkında vlog yapıyorsa, o zaman İtalya'yı nasıl düzgün bir şekilde gezeceğini bilmesi gerekir. Ben de bu konularda rehberler yazdım ve bugünlerde “X” ülkesinden Vize nasıl alınır, İtalya'ya nasıl gidilir, nerede kalınır, nerede yenir, nereye gidilir, nasıl gidilir gibi temel konuları araştırdım. müze bilet ücreti vb. çok fazla olacak.”

Bu vloggerların yardımıyla o şehir veya ülke hakkında eksiksiz bir rehber yazıyorum. Gerçekten diğer gezginlere çok yardımcı oluyor. Her bir e-kitabı 0,99 ila 9,99 ABD Doları arasında satabilirsiniz ve deli gibi satarlar.

İkincisi, yıllar içinde topladığım verilerle, bu dünyada birçok insanın Vlogger olmak istediğini gördüm. İnsanların seyahat etmeyi sevdiğini ve bu vlogger'ları kopyalamak istediğini görüyorum. Bu harika çünkü “Nasıl vlogger olunur ve Amazon satış ortağı bağlantıları ve kişisel rehberler nasıl eklenir” hakkında kılavuzlar yazıp para kazanıyorum. Bu kameralar ve dişliler gerçekten o kadar ucuz değil. Komisyon yüksek. Vlogger'lar genellikle nasıl vlog yaptıkları ve karşılaştıkları zorluklar vb. hakkında videolar hazırlar. Her şeyi açıklayacak ve "Web sitemde vlogger olarak başlamak için neye ihtiyacınız olduğuna dair tam kılavuza göz atmak için açıklamadaki bağlantıya tıklayın" diyecektir. ".

Fikir “Altın için Kazma, Kürek Sat!”

Ve son olarak, çok sayıda premium fotoğraf satıyorum. Çoğu vlogger'ın yüksek kaliteli kameraları vardır. Resimleri çekmek ve tıklamak, tüm vloggerların çok iyi bildiği bir şeydir. Web sitesinde vloggerlar için farklı bir bölüm oluşturuyorum, burada izleyicilere 10-20 HD fotoğrafı ücretsiz izlemesini sunuyorum ve ardından 150-200 gibi fotoğraf paketleyip satıyorum. İnsanlar genellikle vlogger'lara duygusal olarak bağlanır ve her zaman o vlogger'ların hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterler.

Bunları gerçekten miktarına bağlı olarak uygun fiyatlarla satıyorum. Yine, hacim, bu şeylerle nasıl büyük paralar kazanacağınızdır. Artı, vlogger'lar sürekli seyahat ediyor, bu yüzden bir ton fotoğraf çekmek onlar için o kadar da zor değil. Bu gerçekten ekstra para kazanmanıza da yardımcı olur.

Kapanış Açıklaması.

Umarım sizler bu başlıktan bir çok fikir edinmişsinizdir ve tekrar tekrar söylediğim gibi, bu yöntemi bir yan koşuşturma olarak kullanın. Haftada 10-20 YouTuber gibi iletişime geçin ve ayda sadece 1 YouTuber kazanmaya çalışın. Zamanla, çok sayıda müşteri alacak ve pasif olarak iyi bir para kazanacaksınız. Kolay para değil ama bir süre sonra web sitesini hazır hale getirip VA'nızın sizin için her şeyi yapmasını sağladığınızda, çok fazla iş yapmanıza gerek kalmadan pasif olarak kazanacaksınız.

Elbette başlangıçta biraz çalışma gerektiriyor ama web sitesi tasarlamak benim tutkularımdan biri olduğu için çalışıyormuşum gibi gelmiyor.