Hoşgeldin Misafir

Aga ne olucak bu corrona

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Her gun 1000 e yakın vaka sayısı oluyor durum baya tehlikeli önlem olarak ne yapıyorsunuz veya sehirinizde corrona virusun durumu nedir 
X5L0dy.jpg

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Corona virüs ile ilgili DSÖ de açıklamada bulundu. Kalıcı bir yöntem hiç olmayacak.
Bana göre; Sonbaharda berbat hal alacak, elektrik kesintileri,olacak 2030'a kadar geçen her yıl
bir öncekini aratacak... Okullar falan da açılmaz... Çok mu fantastik, Görecegiz

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
KEZTOR' Alıntı:
Corona virüs ile ilgili DSÖ de açıklamada bulundu. Kalıcı bir yöntem hiç olmayacak.
Bana göre; Sonbaharda berbat hal alacak, elektrik kesintileri,olacak 2030'a kadar geçen her yıl
bir öncekini aratacak... Okullar falan da açılmaz... Çok mu fantastik, Görecegiz

İçimi kararttın yöntem bulunmuyosa ve bağışıklıkta kazanılmıyosa bu bilerek üretilmiş bi virüs olduğu teorilerini doğrular nüfusu azaltmak istiyolar

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
uzmanlar herkes bir şekilde bu virusu kapacak sonumuz sürü başıklığı gibi gözüküyor yine de önemlerimizi alalım ne kadar geç bulaşırsa o kadar iyi gibi duruyor

ALERON

19 Şub 2020
1,030 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
KEZTOR' Alıntı:

İçimi kararttın yöntem bulunmuyosa ve bağışıklıkta kazanılmıyosa bu bilerek üretilmiş bi virüs olduğu teorilerini doğrular nüfusu azaltmak istiyolar

bahsettiğim tam olarak buydu, anlayana