Hoşgeldin Misafir

Ağır Geldi Sevdam

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gönlüme girmiştin ancak gözden ıraktın. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Beklide beni bu yüzden bıraktın. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kocaman sevdim seni çok büyük --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sana ağır geldi belki bu yük. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Belki de bu sebepten bıraktın. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yüreğim senin yüreğine eğildi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Belki Kalbin gerçek aşklara alışık değildi. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Beklide bu yüzden bıraktın… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Suçsuzsun tamamen suçsuz. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]çünkü senin kalbin temiz ve büyük sevdalara alışık olmamıştı hiçbir zaman.. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İhanet ettiğin her sevda da ve ihanet ettiğin her aşkta sana gerçek sevginin ağır gelmesini bilmeme rağmen sevdim seni… --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İhanet fişeğini ben sırtımı döner dönmez sevdamın alnına ansızın vuracağını bilmeme rağmen sevdim seni. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Şayet bu vuruşunu yakaladığımda ve acemi bir cellât olan hain yüreğin yakayı ele verdiğinde teslim olmak kabullenmek yerine direnişe geçerek hemen ardından sona sakladığın: --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]En pis hilen olan ayrılık bombasını pimini çekip kalbimin ortasına bırakacağını bilmeme rağmen sevdim seni. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ağır gelmişti büyük sevdam küçücük kalbine hatta küçücük kalbine sığmayan sevdamı sığdırmak için aşk ile basmıştım üstüne ola ki biraz daha ezilip kalbinin boş kalan yerlerini doldurup kalbine sığsın diye. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]

--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sığdı ama ağır geldi… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İhanet fişeğin yüreğimi deldi. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sana hak etmediğin değerin daha da fazlasını vermiştim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bir hiç olmana rağmen seni çok değerliymiş gibi göstermeye çalışmam sırf beni bırakmaman içindi. Aslında değersiz olduğunu biliyordum --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Hadi beni boş ver kalbim biliyordu yüreğim biliyordu. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Belki kendimi kandırabilirdim. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ama kalbime nasıl yalan söyleyebilirdim? --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sırf sana yan gözle bakmayıp delikanlı gibi adam gibi sevdiğimden --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve sana ihanet etmeyeceğimi bildiğinden --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ve sana deli gibi âşık olduğumdan bırakmıştın beni. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Duymuştu ihanetini mısırdaki sultan sağır… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Şimdi benden ne git ne de gönlüne çağır. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]İster gül ister kız bağır. --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ağır geldi sevgim sana ağır. --

[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Bu yüzden bıraktın beni… --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Kaldıramadı hafif yüreğin ağır bir bedeni.--