SelamunAleyküm Dostlar,
Kod bilmeden, sadece İngilizce veya Türkçe tarif ederek AI’ye “bana bir restoran sitesi yap” dediğinizde otomatik website oluşturan güçlü bir SaaS platformu vibecode-nocode Scriptidir.
Replit lovable benzeri siteler mantığı gibi çalışıyor.
Özellikleri:
Kısaca: Kendi AI Website Builder/VibeCode/No-Code işinizi kurup kullanabileceğiniz veya satabileceğiniz komple bir SaaS script’i.
Laravel + modern teknolojilerle yapılmış.
NOT: Script orjinal haldedir ve %99 ihtimalle lisanslıdır. Lisansı devre dışı bırakarak kullanabilirsiniz.
NOT-1: Tarafımca scriptin kod içeriği kontrol edilmemiştir ve testleri yapılmamıştır. Olduğu gibi son sürüm olarak paylaşıyorum.
Kendi testlerinizi mutlaka yapın.
DEMO
Kod bilmeden, sadece İngilizce veya Türkçe tarif ederek AI’ye “bana bir restoran sitesi yap” dediğinizde otomatik website oluşturan güçlü bir SaaS platformu vibecode-nocode Scriptidir.
Replit lovable benzeri siteler mantığı gibi çalışıyor.
Özellikleri:
- AI Agentic Builder → Müşteri ne istediğini chat’te yazar, AI anında siteyi oluşturur (gerçek zamanlı önizleme)
- No-code + Click-to-edit desteği
- Birden fazla AI sağlayıcı destekler (OpenAI, Anthropic, Grok, DeepSeek vb. – kendi API key’inizi de ekleyebilirsiniz)
- 30+ hazır component ve 180+ ikon
- Custom domain, SSL, dosya yükleme, veritabanı gibi premium özellikler
- Abonelik sistemi (Free, Pro, Enterprise planlar)
- Ödeme entegrasyonu (PayPal + Bank Transfer)
- Referans programı ve otomatik fatura oluşturma
- Admin paneli tam donanımlı (kullanıcı, ödeme, AI ayarları, kullanım takibi vs.)
Kısaca: Kendi AI Website Builder/VibeCode/No-Code işinizi kurup kullanabileceğiniz veya satabileceğiniz komple bir SaaS script’i.
Laravel + modern teknolojilerle yapılmış.
NOT: Script orjinal haldedir ve %99 ihtimalle lisanslıdır. Lisansı devre dışı bırakarak kullanabilirsiniz.
NOT-1: Tarafımca scriptin kod içeriği kontrol edilmemiştir ve testleri yapılmamıştır. Olduğu gibi son sürüm olarak paylaşıyorum.
Kendi testlerinizi mutlaka yapın.
DEMO
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.