Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar sayım yeni tasarım ajans ya da phptema ajans scripti olan var mı farklı görsel tam profesyonel ajans scripti olanda ulabilir mi yeni projem için kulanıcam bayilik özelliği olması şart
Merhaba arkadaşlar sayım yeni tasarım ajans ya da phptema ajans scripti olan var mı farklı görsel tam profesyonel ajans scripti olanda ulabilir mi yeni projem için kulanıcam bayilik özelliği olması şart
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
Merhabalar hocam demo vs görebilirsem ve ne kadar ücret ona göre bilgi alabilir miyim pek bütçem yok yeni askerden döndüm süreçte babamı kaybettim çalışmıyorum fazla bütçem yok..