|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler hocamMisafir olarak geldim, bir istek gördüm istemek yasak ama ben ihtiyacı olduğu için üyenin paylaşmak istedim.
Yazılımın devredileceği gece sunucudan çekmiştirm buyrun.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürlerMisafir olarak geldim, bir istek gördüm istemek yasak ama ben ihtiyacı olduğu için üyenin paylaşmak istedim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
senin sattıklarının içinde shell var torajan var taramadan satma insanlara bana yazıyorlarAa ayip ya bi ara sattığını ürünleri de gördük benim için çöp scler![]()
olm ne alakasenin sattıklarının içinde shell var torajan var taramadan satma insanlara bana yazıyorlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ben senden 1 tane bile script almadım almam da sahibinden aldım %90 nınıolm ne alakagit sattıklarıma sor zaten benim yazılımları satıyorsun sende ne avel birisin ekmek yeiği yeri taşlıyor nankör cahil.
ustam yönetici şifresi ne bununMisafir olarak geldim, bir istek gördüm istemek yasak ama ben ihtiyacı olduğu için üyenin paylaşmak istedim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
nedense hepsi bozuk alla allah var bi gariplikben senden 1 tane bile script almadım almam da sahibinden aldım %90 nını
usta bu scriptin yönetici şifresi nedir yardımcı olurmusunnedense hepsi bozuk alla allah var bi gariplik![]()