Hoşgeldin Misafir

Ajans Scripti V4+ Bayram Hediyesi Lisanssız

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
asomania' Alıntı:
ayder24' Alıntı:
asomania' Alıntı:
Hosta attığımda üye olma çalışmıyor, yardım edermisiniz arkadaşlar

hostingde sıkıntı var yazılımda yok sen beceremiyorsun

Abi yeni yeni öğreniyorum FTP ile atsam çalışır mı ben cpanelden atıyorum

cpanele scripti zip olarak attığınız zaman sıkıntı yoktur ama bazen cpanelde onemli olandosyaları atmaya bilir .htaccsess config.xml gibi bunlarda zaten scriptin en baştai dosyalardır siz cpanelden atın eğer çalışmassa scriptin ön dosyalarında klasorlu olanları değil sadece klasorsuz yyani uzantılı örnek .php. html. asp. htacses .xml gibi uzantılı dosyaları tekrar atın

asomania

18 Ara 2018
191 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
cpanele scripti zip olarak attığınız zaman sıkıntı yoktur ama bazen cpanelde onemli olandosyaları atmaya bilir .htaccsess config.xml gibi bunlarda zaten scriptin en baştai dosyalardır siz cpanelden atın eğer çalışmassa scriptin ön dosyalarında klasorlu olanları değil sadece klasorsuz yyani uzantılı örnek .php. html. asp. htacses .xml gibi uzantılı dosyaları tekrar atın

Abi zip olarakta attım ama üye olurken alanadi.com/hesabim/uye-ol?status=no yazıyor onun haricinde veri tabanındaki kayıtlı üyelerden işlem yapabiliyorsun sıkıntı üye olmada ama localde çalışıyor sıkıntısız

panelosman

14 Haz 2019
101 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kardeşim iyi hoş sıkıntı yok lakin doğrudan güvenlik sertifikası ile bağlanmaya çalışıyor .htaccess dosyasından http ye çevirdim ama olmadı eğer ki bildiğin birşey varsa izah edersen sevinirim...