Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Ajans V7 Plus Muhteşem Tasarım Bayram Hediyesi

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu scrip hakkında gerçekten samimi şekilde yardımcı olacak birileri var mı acaba ? doğru düzgün hiç bir şekilde açamadım bile 2 gündür

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu scrip hakkında gerçekten samimi şekilde yardımcı olacak birileri var mı acaba ? doğru düzgün hiç bir şekilde açamadım bile 2 gündür
Hoşgeldin hocam ne tarz bir yardıma ihtiyacın var yardımcı olmaktan mutluluk duyarım iyi çalışmalar. @desiturk

desiturk

23 Ocak 2025
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
local hosta kurduğum zaman admin sayfasına giriş yaptığım da bir kod sürekli şu atayı veriyor

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]:......... hangi sayfayı çağırıyorsa o sayfa ismi ve satır numarası şeklinde..

örnek:

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in C:\xampp\htdocs\v7plus\admin\index.php:147 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\v7plus\admin\index.php(147): PDOStatement->execute(Array) #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\v7plus\admin\index.php on line 147

coderxrays

23 Ocak 2022
1,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
local hosta kurduğum zaman admin sayfasına giriş yaptığım da bir kod sürekli şu atayı veriyor

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]:......... hangi sayfayı çağırıyorsa o sayfa ismi ve satır numarası şeklinde..

örnek:

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in C:\xampp\htdocs\v7plus\admin\index.php:147 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\v7plus\admin\index.php(147): PDOStatement->execute(Array) #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\v7plus\admin\index.php on line 147
PHP sürüm 7.2 alıp dener misiniz

desiturk

23 Ocak 2025
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ana sayfası da şu şekilde hiç açılmıyor

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '?' at line 1 in C:\xampp\htdocs\v7plus\include\head.php:8 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\v7plus\include\head.php(8): PDOStatement->execute(Array) #1 C:\xampp\htdocs\v7plus\include\header.php(1): require('C:\\xampp\\htdocs...') #2 C:\xampp\htdocs\v7plus\index.php(1): require('C:\\xampp\\htdocs...') #3 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\v7plus\include\head.php on line 8
bu line 8 de ki kodu kaldırdığımda çalışıyor ancak tüm sayfalarda bu konu kaldırmak ta bana pek doğru gelmiyor nelerin etkileneceği belirsin.
$mesajsor->execute(array(0));
$siparissor->execute(array(0));

vs. vs... uzayıp gidiyor tüm sayfalarda bu kodu kaldırmak pek akıl işi değil. şimdiden hepinizden allah razı olsun.

desiturk

23 Ocak 2025
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php sürümünü en aşağı 7.4.33 e kadar düşürebiliyorum..

xampp da sql hatasını alıyorum. değişmedi.
wamp serverda Php: 7.4.33 denediğim de ise aşağıdaki hatayı alıyorum.

gerçekten güzel anlatımlı bir kurulum dosyası yok ! kurulum dosyasındakileri harfiyen uyguladın mı böyle yamulup kalıyoruz..

Bu siteye ulaşılamıyor​

localhost bağlanmayı reddetti.
ERR_CONNECTION_REFUSED

sevgili arkadaşlar her birinize aynı ayrı teşekkür ederim. olmuyor... sorunsuz çalıştıran varsa PÜF noktalarını yasarsa sevinirim.

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php sürümünü en aşağı 7.4.33 e kadar düşürebiliyorum..

xampp da sql hatasını alıyorum. değişmedi.
wamp serverda Php: 7.4.33 denediğim de ise aşağıdaki hatayı alıyorum.

gerçekten güzel anlatımlı bir kurulum dosyası yok ! kurulum dosyasındakileri harfiyen uyguladın mı böyle yamulup kalıyoruz..

Bu siteye ulaşılamıyor​

localhost bağlanmayı reddetti.
ERR_CONNECTION_REFUSED

sevgili arkadaşlar her birinize aynı ayrı teşekkür ederim. olmuyor... sorunsuz çalıştıran varsa PÜF noktalarını yasarsa sevinirim.
Script linki (konu linki) paylaşır mısınız host uzerinde deneyeyim

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

desiturk

23 Ocak 2025
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

muhammedycl hocam hiç zahmet etmeyin scrip burada 5 altı kere başka kullanıcılar tarafından paylaşılmış.​

zahmet etmeyin gerçekten ben şimdi wamp ta php sürümünü düşürüp 5 e kadar indirecem yukarı doğru deneyip gelecem bakalım. iyi bir şey çıkarsa yazarım. çıkmazsa kimseye zahmet vermem veremem tekarar teşekkürler.

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

muhammedycl hocam hiç zahmet etmeyin scrip burada 5 altı kere başka kullanıcılar tarafından paylaşılmış.​

zahmet etmeyin gerçekten ben şimdi wamp ta php sürümünü düşürüp 5 e kadar indirecem yukarı doğru deneyip gelecem bakalım. iyi bir şey çıkarsa yazarım. çıkmazsa kimseye zahmet vermem veremem tekarar teşekkürler.
Estağfurullah hocam her konuda destek sağlamak için buradayız elimizden geldiğince zahmet söz konusu değil dilediğiniz konuda destek alabilirsiniz iyi forumlar dilerim 😊