Hoşgeldin Misafir

Akıllı Site Sistemi

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

uygun bir başlık bulamadım konuya. dün sabah aklıma gelen bir şey bu. bir içerik botu yazıp, daha sonrasında dönen değerleri spin edip özgün hale getirdikten sonra veritabanına yükleyecek bir script yazabilirim diye düşündüm. buraya kadar normal, güzel tarafı bunu yazdıktan sonra, manuel bir işlem yapmayı düşünmüyorum; bir cronjob tanımlayacağım ve her 5 dakika da bir bu işlemi sistem kendi kendine yapacak yapacak.

tabi bu aşama henüz fikir aşaması, henüz tam faaliyete geçmedim. sadece spin için eş anlamlı kelimeler için bir veritabanı oluşturmaya çalışıyorum. sizden iki konu hakkında tavsiye almak istiyorum.

1- internette çok gezinen biriyim ama, internette hiç gezinen biri değilim : ) yani çok fazla vakit öldürecek sitelere girip çıkmıyorum. daha çok işimle alakalı veya bir iki forum ve youtube odaklıyım vakit öldürürken. bu yüzden içerik konusunda, parayı reklamdan vuracaksam sitenin konusunu ve konseptini nasıl belirlemeliyim ve konsepte uygun içerik kaynaklarım hangi siteler olabilir?

2- bunu kullanmalı mıyım, yoksa satmalı mıyım? siz böyle otomatik bir sistem için ne kadar öderdiniz?

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu düşünceyi çok insan düşünmüştür. Zamanında benimde aklıma geldi vaktim olmadığından üzerinde duramadım. Eğer yaparsan şu şekilde sayabilirsin günde 200 makale 50tl gibi bir sistem yaparsın bu şekilde daha etkileşimli satarsın yani sistemi yapıp sistemi satmak doğru olmaz sistemin meyvesini satmak daha mantıklı olur

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam kelime kelime spin işlemi hem sorun çıkarıyo örneğin ağrı dağı yerine sızı dağı hemde kelime odaklı spin işlemi google tarafından anlaşılır özgün ve hatasız içerik üretmesi için yapak zeya veya aşırı büyük bir veri tabanı gerek ama aklımda çok daha basit bir yöntem var imkanım olmadığı içinde yapamıyorum benimle telegramdan iletişime geçer misin sana kavramsal ve cümlesel spin fikrimi anlatayım

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Bu tip eklentiler var sanırım wordpress vb için
manuelleri var evet, belirli siteler için.
Slayer49' Alıntı:
Bu düşünceyi çok insan düşünmüştür. Zamanında benimde aklıma geldi vaktim olmadığından üzerinde duramadım. Eğer yaparsan şu şekilde sayabilirsin günde 200 makale 50tl gibi bir sistem yaparsın bu şekilde daha etkileşimli satarsın yani sistemi yapıp sistemi satmak doğru olmaz sistemin meyvesini satmak daha mantıklı olur
ona bakarsan, bir çok iş zaten yapılmış diyip hiç uğraşmamak lazım internet ile : ) bunuda rest api ile yapmak lazım, alıcı kullanamayabilir bi ihtimal. sabit sistemlere, wordpress gibi yazılımlara uygulanırsa daha kolay olur ama, sağol fikir güzel.
JQTR1' Alıntı:
Hocam kelime kelime spin işlemi hem sorun çıkarıyo örneğin ağrı dağı yerine sızı dağı hemde kelime odaklı spin işlemi google tarafından anlaşılır özgün ve hatasız içerik üretmesi için yapak zeya veya aşırı büyük bir veri tabanı gerek ama aklımda çok daha basit bir yöntem var imkanım olmadığı içinde yapamıyorum benimle telegramdan iletişime geçer misin sana kavramsal ve cümlesel spin fikrimi anlatayım
pm atıyorum