Hoşgeldin Misafir

Akura Genel Duyuru

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Sevgili Dostlarım,-

Uzun zamandır forumdayım ve pasif olarak her gün girip forumu izliyorum.
Forum üyelerinin faydalı olacağı şeyleri paraya çeviren üyeler gördüm ve bunlar yeni üyeler.
Burasının kuruluş amacı pazar yeri oluşturma değildir!
Benden script ve lisans istiyorsunuz, artık kesinlikle vermem.
Bunun sebebine gelecek olursak forumda yeni yetme üyelerin bencilliği ve para kazanmaya çalışma hırsı.

Arkadaşlar tekrardan söylüyorum, burada birlik olmak için varız, ben burada 1-2 saat ayırıp birine yardım ederken bana para versin diye düşünmüyorum. Bundan sonra forumda paylaşımlarımı sadece elit -bölümüne yapacağım.

Elit bölümündeki 1 tane paylaşımım bile başka bir yere düşer ise paylaşımımı forumdaki kemik tayfaya sunacağım.

Yani bencillik yapan kendine yapar bana birşey yapmaz. El altından dosya satmaya bir son vermezseniz yargı dağıtmaya başlayacağım size.

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cok hakli bir isyan. Forumun cogunlugu suan sadece somurmek amacli duruyor, hic yoktan bari gecin bi kac yerden gordugunuz faydali buldugunuz seyleri paylasin kendinize ozgun bilgileriniz varsa onlari paylasin ne bilim cok sacma ve gereksiz bir davranis sergiliyorlar.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum kıdemli sistemini bu sebeple düşünmüştüm zaten hatta sen ilk başta tepki göstermiştin.. Şimdi seni de bu radleye getirdiler sanırım bizim milletimize iyilik yaramıyor inan ki. Gerekirse yetki-rütbe sistemi genişletilmeli herkese hak ettiğince..

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Dostum kıdemli sistemini bu sebeple düşünmüştüm zaten hatta sen ilk başta tepki göstermiştin.. Şimdi seni de bu radleye getirdiler sanırım bizim milletimize iyilik yaramıyor inan ki. Gerekirse yetki-rütbe sistemi genişletilmeli herkese hak ettiğince..

Artık tüm web paylaşımlarıma kendi Akira kütüphanemi ekleyeceğim. Başka bir forumdan indirildiği takdirde yargı dağıtacağım. Sonuçta warez kullananlar benden indirip kullanırlarsa güvenilir değil ise hosting dahil komple patlatırım.

Bu zamana kadar yapmadığım hata :)