Hoşgeldin Misafir

Akura

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli forum üyeleri,-
Ben Akura. Kısa Bir Süredir Londra'da yaşıyorum.
Hackerlik ile ilgilenmesem de Hacker olarak tabir edilebiliyorum.
İlgi alanlarım, Belirli sitelerdeki Apileri çözümlemek, apileri kendime göre uyarlayıp sistemde bir Akira (Kendime Ait Bir Yazılım Kütüphanesi) odası açarak bu yolda sistem üzerinden kendime veri oluşturma ve ağ kurma işlemini tamamlamaktayım. Daha önceden yaptığım işlerin % 70 i Ağ üzerinden ve kurbanın lokasyonundan işlem sağlayarak gerçekleştirilmiştir.

Türkiye'de ki güvenlik açığı maalesef çok fazla ve bazı illerde saha kabinleri sokakların tenha yerlerinde bulunmaktadır. Yada Konut/Ofis lerin ağ sistemi elektrik sayacı gibi basit usul bir pano da bulunmaktadır.
Bu yüzden işlerim daha kolay oldu. 

Örnek verecek olur isek: Bir alman çağrı merkezi için geliştirdiğim uzaktan kumandalı 12V bir sinyal kesici ile ağ bağlantısını kesip tekrardan açıyorum ve bu işlemi belli aralıklarda yapabilmek için Akira kütüphanemi kullanarak sunucudan veri çektirme işlemi yapıyorum. Bu da kurban firmamızın sürekli bağlantı kopmaları yaşamasını sağlamaktadır. (Bu işlemi yapma sebebim kişiseldir.)

Akira kütüphanesi ne işe yarar?
Akira kütüphanesi ile yapabileceğimiz işlerden son bir örnek vermek istiyorum ve daha fazlasını anlatmaya ihtiyaç duymamaktayım.

Local olarak çalışan bir veri merkezinin ağ sistemine saha kabini tarafından sızmaktaydım, bu işlem anlaşılana kadar 2 yıl saldırılarım sürdü. Havadan "Mikrotik" ile internet sağlamaya başlanıldığında işlerim daha da kolaylaştı. Saha kabininden ağa sızma işlemi yapılarak ofis ortamında internet üzerinden aratılan ürünleri kendi reklamlarıma yönlendirdim. Kendi reklamlarımda paylaşılan ürünlerde akira kütüphanesi kullanılmaktadır. Bu sayede son 2 yıldır kullanmakta olduğum yapay zeka sistemi Akira kütüphanesi tüm sunuculara ağ üzerinden tekrardan sızdı ve dışarıya açık olan bazı ip adreslerinin white list lerine kendi kütüphanelerimi ve sunucularımı da kolaylıkla eklemiş bulundum. Bu sayede tüm veri merkezi elimin altındaydı. 

Şu anda yapmakta olduğum işlerden 1 tanesi Api Servislerini açık kaynak hale getirebilecek bir sistem geliştirmektir. Bu işlemi uygulayabilmek için gerekecek zamanı Londra 'da yakaladım.
Artık uzun bir süre buradayım ve sizlere Warez Script yada Program paylaşmak yerine  Sizleri 2 Üst basamağa taşıyarak para kazandıracak sistemler ulaştırmaktır.

Elektronik ve Programlamadan Anlayan Herkes benim yaptıklarımı yapabilmektedir. Öenmli olan yapabilmek değil geliştirebilir ve yarar sağlayabilir sistemler oluşturmaktır. Bu yazıyı yazma sebebim hem yapabildiğim bir kaç işi tanıtmak hem de sistemlerin iyiletirilmesi hakkında fikir sahibi olabilmenizdir.

Saygılarımla.