Hoşgeldin Misafir

Ali Dağdagezen Hacked.!

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim kurduğum tim'i sahiplenip ben kurdum diye piyasada prim yapan bir çocuktur kendisi.
Video da hesabına uyarı amaçlı girdiğimiz zamanlara aittir.

Güncel icraatlar için Biraz zaman geçtikten sonra başlayacağız tekrardan :)

Videodaki küfürler için kusura bakmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
squadfire' Alıntı:
facebook dönemlerinden hatırlıyorum bunu :D bunları takacagını düşünmezdim be .Dd

2009da kurduğum ekibi gelip sağda solda ben kurdum diyerek karı ayıklıyormuş adımı lekelettiremem :D

NasyoneL' Alıntı:
Çoluk çocuk kanka

Hiç sorma ya döl israfı deyyuslar Ailevi kimlik bilgilerini de paylaşıcaktım da yasaktır diye şeyapmadım sonuçta benim bildiğim Türk forumlarında Türk'lüğe karşı şeyler misyona aykırı Türk bilgileri paylaşmak, Sitesi vurmak gibi zaten önceki banımda da bu konuyu savunuyorum diye yemiştim de neyse işte :D :)

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Ha şöyle dostum agresifliğini düşmana karşı göster. :)) Tebrik ederim.

eyvAllah bide şu öneri konusu var o muhabbeti bi okur musun yorumlarda da öneriler vardı bi bak ayıkırsın zaten saçma gelebilir de .D yine de düşündüğümü yazmayı seviyorum

+1 :D

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
WebciAdam' Alıntı:
:D cocukta ne namus kalmıs ne bısey muzıkıde arka fon yapmıs tam heckır helal sana o ses bıle korkutmaya yeter

o çocuğu piyasaya 2016da ben sürdüm daha sonra sanalı bıraktım. o çocuğu eziyolardı diğer timler Aldım herşeyi her şeytanlığı vs. öğrettim daha sonra da tim'imi ona emanet ettim hergün arardı falan 2018de falan bı baktım mıllete ben kurdum dıyormuş benim 2009da kurduğum ekibi :D
daha sonra aradım nedir ne değildir diye açmamaya başladı :D
ben de bu şekilde yürüdüm üzerine