Hoşgeldin Misafir

All-in-One WP Migration 32GB SINIR!

gnrmstf

23 Şub 2019
585 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, wordpress sitesini otomatik yedekleyip 2 tıkla başka siteye dakikalar içinde taşımak isteyenler için bulunmaz hint kumaşı. Bu eklentinin ücretsiz versiyonunu kullanmıştım ondan bile çok memnun kalmıştım. Herkese tavsiye ederim.

Sunucu Yükleme Sınırını Bile Bypass Edip 32GB'a Kadar Olan Siteleri Taşıyabiliyorsunuz​

LİNK

Kosanbilisim

30 Ara 2023
62 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, wordpress sitesini otomatik yedekleyip 2 tıkla başka siteye dakikalar içinde taşımak isteyenler için bulunmaz hint kumaşı. Bu eklentinin ücretsiz versiyonunu kullanmıştım ondan bile çok memnun kalmıştım. Herkese tavsiye ederim.

Sunucu Yükleme Sınırını Bile Bypass Edip 32GB'a Kadar Olan Siteleri Taşıyabiliyorsunuz​

LİNK

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

LİNK

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler güncel hali var mı ?

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Üçüncü taraf eklentiler veya sunucu ayarlarıyla 32GB sınırını artırabilirsiniz. Örneğin, "php.ini" dosyasındaki `upload_max_filesize` ve `post_max_size` değerlerini yükseltin veya "WP Limit" gibi eklentiler kullanın. Ayrıca, büyük dosyaları bölerek veya FTP üzerinden aktararak sorunu aşabilirsiniz.