darkinj3ct
- 17 Ağu 2024
- 22 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
All Rich Usernames 2 Eklentisi
All Rich Usernames 2, XenForo için geliştirilmiş bir eklentidir ve forumunuzda kullanıcı isimlerinin görsel sunumunu geliştirmeyi amaçlar. Bu eklenti, kullanıcı isimlerini belirli stiller ve etiketlerle özelleştirerek forumunuzun estetik görünümünü ve kullanıcı etkileşimini artırır.
Eklentinin Özellikleri:
All Rich Usernames 2, XenForo için geliştirilmiş bir eklentidir ve forumunuzda kullanıcı isimlerinin görsel sunumunu geliştirmeyi amaçlar. Bu eklenti, kullanıcı isimlerini belirli stiller ve etiketlerle özelleştirerek forumunuzun estetik görünümünü ve kullanıcı etkileşimini artırır.
Eklentinin Özellikleri:
- Özelleştirilebilir İsim Renkleri: Kullanıcı isimlerini farklı renklerle ve stillerle vurgulayarak forumda göze çarpan bir görünüm sağlar.
- Rol ve Grup Tabanlı Özelleştirme: Kullanıcıların rollerine veya gruplarına göre isimlerini özel stiller ve renklerle gösterebilirsiniz.
- Dinamik Stiller: Forumun genel tasarımıyla uyumlu dinamik stil seçenekleri sunar.
- Kolay Yönetim: Yönetim panelinden kullanıcı isimlerinin stillerini kolayca düzenleyebilir ve güncelleyebilirsiniz.
- Uygunluk: XenForo'nun mevcut sürümleriyle uyumlu olarak çalışır ve herhangi bir yazılım hatası veya uyumsuzluk riskini en aza indirir.
- Eklenti İndirme: Eklentiyi indirin.
- Kurulum: XenForo yönetim panelinize giriş yapın ve eklentiyi yükleyin.
- Ayarlar: Eklentinin ayarlarına gidin ve kullanıcı isimlerini nasıl özelleştirmek istediğinizi belirleyin.
- Özelleştirme: İsim renkleri ve stilleri ile ilgili ayarları yaparak forumunuzda uygulayın.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.