Yücel Yıldırım
- 28 Nis 2019
- 1,397 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]ALMANYA'DA ÇÖPÇÜLERİMİZ --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Nasıl geçtin de boz bulanık sellerden? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Haberim mi aldın esen yellerden? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yadigar mı da geldin bizim ellerden? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gül-ü reyhan gibi koktun birader --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gül-ü reyhan misali koktun birader --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gün ışır ışımaz, alın yazımız parlar, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne alın yazısı, el yazısı be! --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sökemeyiz ki biz, ilkokul aydınlığı bile gösterilmeyenler --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Biz, pis yöneticilerin mutsuz kişileri, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Süpürürüz yaban ellerin sokaklarını; pis el, pis yürek! --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sığmazken atalarımız güne,yarına, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Düşmüşüm ben, düşmüşüm ben el kapılarına --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Daha üçyüz yıl önce, omuzlarımızda gök yarısı bayraklar--
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Nasıl geçtin de boz bulanık sellerden? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Haberim mi aldın esen yellerden? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Yadigar mı da geldin bizim ellerden? --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gül-ü reyhan gibi koktun birader --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gül-ü reyhan misali koktun birader --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Gün ışır ışımaz, alın yazımız parlar, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Ne alın yazısı, el yazısı be! --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sökemeyiz ki biz, ilkokul aydınlığı bile gösterilmeyenler --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Biz, pis yöneticilerin mutsuz kişileri, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Süpürürüz yaban ellerin sokaklarını; pis el, pis yürek! --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Sığmazken atalarımız güne,yarına, --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Düşmüşüm ben, düşmüşüm ben el kapılarına --
[font=Roboto, sans-serif, HelveticaNeue,]Daha üçyüz yıl önce, omuzlarımızda gök yarısı bayraklar--