Hoşgeldin Misafir

Amerikada Elden BTC Nakite cevirme

topraksu

2 Nis 2018
246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba kolay gelsin Amerika da bir miktar nakit param var bunu BTC alıp TÜRKİYE ye göndermek ve buradan cekmek istiyorum 
şöyle bir sorun var amerikada parayı bankaya atıp oradan alamıyorum elden al gülüm ver gülüm yapmak lazım yaklaşık 150 btc lazım işi bilen birisi varsa yazsın lütfen

Asım Gürsoy

mersin
27 Mar 2020
8,833 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
topraksu' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Havale ile alabileceğin borsalar vardır illa

bankaya yatıramıyorum parayı kesinlikle amerikan hükümeti soruşturma acıyor hemen 
o yüzden illegal bi alışveriş olmak zorunda bu iş parayı türkiyeye başka türlü getiremiyorum
150 bitcoin paran varr yani orda elden bozmak bide biri çökmeden sana çok zor anca yurtdışı üyeler yardım eder @akura turkhacks referanslı

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
topraksu' Alıntı:
Merhaba kolay gelsin Amerika da bir miktar nakit param var bunu BTC alıp TÜRKİYE ye göndermek ve buradan cekmek istiyorum 
şöyle bir sorun var amerikada parayı bankaya atıp oradan alamıyorum elden al gülüm ver gülüm yapmak lazım yaklaşık 150 btc lazım işi bilen birisi varsa yazsın lütfen

Türkiye çıkışlı bir yazılım yapılıp adınıza geriye dönük faturalandırılabilir, bu işlemden 1 ay sonra hesabınıza bloke koydurulup bankaya müracat edip borç ödene bilir.
Giderleri Kdv - Gelir Vergisi - Satan Kişi Gelir Vergisi - Banka Aracılık Hizmeti ile birlikte 150BTC Fiyatı Türk Lirası Bazında= 7.227.825 Elinize Kalacak Miktar. Tüm Giderler Yaklaşık: 2.539.506,06 TL Tutar-