Gizli gizli yolladığımız hafif silahlar ifşa oldu geçenlerde, MİT Gazze içinde kurtarma operasyonlarına girişti ve Türkiye'nin politik baskıları da söz konusu. Arap dünyası içinden çok insan tanıdım inan çoğu kişi Erdoğan'dan razı. Erdoğan'ın her zaferi İslam aleminde coşkuyla kutlanır bak bu da 2018 de çekilmiş görüntü :Hocam peki akp geldikten sonra mecliste perezi ve obamayı kim konuşturdu hocam değil VAllahi değil dediğin gibi değil biten bişey yok şu anda ticaret hacmi bile arttı İsrail’le ve biz Filistin’e karşı İsrail’in yanındayız bundan daha büyük zelillik varmı? Cenab-ı Allah bizi affetsin bizim yatacak yerimiz yok bizi ancak şehadet kurtarır o da nasip olur mu bilmem veyl olsun bize…
Onu da geçtim Hamas emirlerini Türkiye ve Katar dışında ülkesinde barındıran kim var, Hamas'ın politik merkezi İstanbul hatta İsrail köpekleri Hamas'a dair istihbarat faaliyetlerinin çoğunda Türkiye'yi hedefliyor. Türk siyasi liderlerini geçtim İslam ülkeleri içinde kaç lider İsmail Haniye'yi ülkesinde ağırlar ki...