Hoşgeldin Misafir

Android logosu değişti! İşte yeni logo!

murder07

22 Haz 2021
1,348 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teknoloji devi Google, dünyanın en yaygın kullanılan taşınabilir işletim sistemi olan Android’in logosunda değerli bir değişiklik yaparak dikkatleri üzerine çekti. Şirket, Android’in tanıdık logosunda gerçekleştirilen bu güncelleme ile markanın evrimine yeni bir adım attı.

Android’in evvelki logosunda “Android” yazısının baş harfi olan “A” küçük harf olarak yer alıyordu. Lakin yapılan değişiklikle yeni logo dizaynında “A” harfi büyük harf olarak yazılmış durumda. Bununla birlikte, “Android” yazısındaki başka harfler de daha yuvarlak bir tasarım anlayışına sahip olarak revize edildi.

Android logosu değişti! İşte yeni logo!

Bu değişiklik, Android’in daha çağdaş ve kullanıcı dostu bir görünüme sahip olmasını amaçlıyor. Google, yeni logo dizaynının Android’in evrimini yansıttığını ve kullanıcılar ortasındaki tanıdıklılığı sürdürdüğünü belirtiyor. “A” harfinin büyüklüğü, Android’in gücünü ve değerini vurgulamak hedefi taşıyor.

Android, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan bir taşınabilir işletim sistemi olarak büyük bir tesire sahip. Bu nedenle, logosundaki değişiklikler dikkatle inceleniyor ve tartışılıyor. Android kullanıcıları, yeni logo dizaynını olumlu bir formda karşılamış üzere görünüyorlar, zira bu güncelleme markanın yenilikçi ruhunu yansıtıyor.

Google’ın bu logo değişikliği, Android ekosisteminin daima olarak geliştiğini ve yenilendiğini gösteriyor. Android, taşınabilir aygıtlar, tabletler, akıllı saatler ve daha fazlasında kullanıldığı için, bu cins güncellemeler hem teknoloji dünyasında hem de günlük ömrümüzde büyük bir tesir yaratıyor.