Merhaba -
Ben, -Slayer49- -
Bugün sizlere android debian kullanımını göstericem gerçekten yararlı atscan , katanaframework , nmap , sqlmap , vs. Kısacası neredeyse github'da olan bütün scriptleri üzerinde çalıştırabilirsiniz ben bunda (GnuRootDebian) atscan kullanıyorum bir komut uzun sürüyor bende bu uygulamada başlatıp 2 - 3 gün bekliyorum öyle geliyor
ne komutu olduğunu sorucaksınız altta belirticem neyse kuruluma ve ilk ayarlara geçelim.-
| Google play'de Gnurootdebian indirilir |-
| uygulama açılır |-
| ve sırasıyla konutlar girilir |-
Komutlar -=-
| apt update |
| apt-get install git |
| apt-get install python |
| apt-get install python3 |
| apt-get install perl |
| apt-get install ruby |
| apt-get install gnome-terminal |
| apt-get install leafpad |
| apt-get install figlet |
Komutlarımız bu kadar şimdi istediğimiz kadar script indirebilirsiniz -
-
He sorarsanız daha bunun özelligi yokmu diye evet var hemde bir sürü ubuntu işte --
-- açık kaynak kodlu --
--
Makalede söylediğim uzun süren komut şu =
perl atscan.pl --dork site:us --level 400 --wp --joom --admin --sql --save sanalmuhafiz.txt
-Komut açıklaması --=-
amerikan domaininle (us) alakalı 400 tane sitede wordpress , joomla , sql açık tespiti ve bu sitelerde admin panel taraması ve çıkan olumlu sonuçları "sanalmuhafiz.txt" adlı dosyaya kayıt etmesini söyledik. -
Anlatım tamamen bana ait olup kopyalanması , çalınması veya alınmasi iznim dışındadır -
-
Bence diğer android hacking araçlarından çok daha iyi diğer araçları bu uygulama üzerinden kullanabilirsiniz md5 crecking , wifi hacking , sqlmap , admin panele bruteforce , nmap , mail hack , Ddos , hedef site açık tespiti , uniscan vb. Tüm toollar -
anlatım bu kadar GnuRootDebian'ı Kötüye kullananlar yasal sorumluluğu kabul etmiş olurlar
- neyse kurallar çiğnenmek için vardır
-
sonra görüşmek üzere iyi forumlar