Hoşgeldin Misafir

Android Studio Apk Oluşturma

_emir_2006_

22 Ara 2021
122 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba, uzun bir aradan sonra android studioyla birlikte bir çok değişiklik gördüm. Mesela apk dosyası eclipse de önceden emülatörü çalıştırınca direk oluşuyordu. Fakat android studio da bunun olmadığını öğrendim. Hemen size de bilgilendirme yazısı hazırladım.

İşlem 1 : Android Studio ‘ da Build menüsünde Generate Signed APK..’ya giriyoruz.

2015-07-23_13h13_45.png

İşlem 2 : Karşımızda Generate Signed APK çıkıyor. Create new’e tıklıyoruz. Bir anahtar yolu seçerek’ten apkmızı oluşturuyoruz.

2015-07-23_13h13_57.png

İşlem 3 : 3 noktaya tıklayarak bir yol seçiyoruz

2015-07-23_13h14_10.png

İşlem 4 : Ben uygulamanın içine şifreyi oluşturdum. Ve oraya da apk dosyasını oluşturuyorum. Yolunu belirliyoruz.

2015-07-23_13h14_35.png

Son işlem ise şifremizi vs oluşturup doldurduktan sonra burası gelicek Next ve finish diyerek bize en sonda apk dosyası oluşturuldu bilgisi veriliyor. Show Explore yolu göstererek apk dosyasına ulaşıyorsunuz.

2015-07-23_13h15_51.png

Not: Apk dosyasını Telefona yüklemek için bilinmeyen kaynakları açmanız gerekmektedir. Telefonunuzun ayarlar bölümünde olması lazım. Tıkladığınız an bu kadar uygulama yüklenmiştir.
Herkeze başarılar dilerim.
Takıldığınız yerde seve seve yardımcı olurum.
Hayırlı forumlar dilerim.

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
teşekkür ederiz emeğinize sağlık

resimler görülmüyor. resimleri ücretsiz bir resim paylaşım sitesine yükleyip oradan link verebilir misinz?