mahmuterdemiz
- 26 Ara 2020
- 19 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Arkadaşlar Yurt Dışında Olan Bir Kız Arkadaşım var 3 Yıldır Birlikteyiz Ama Son 4 Aydan Beri Tuhaf Hareketlere Sahip ve ben Artık Kuşkulanmaya Başladım. Kendisine Açıkça Sormama Rağmen Birşey Olmadığını Söyledi Ancak Kendisinin Gerçekten Güvenilir Biri Olup Olmadığını Öğrenmeye İhtiyacım var Çünkü Haziran Temmuz Gibi Evlilik Planlarımız Var Eğer Gerçektenten Bir Sorun Yoksa Devam Etmek Evlenmek İstiyorum Ama Bir Sorun Varsada Bitirmek İstiyorum. Buna Göre Sizlerden Yardım İstiyorum. Türkiyeden Yurtdışı Bir ülkede Olan Birinin Telefonun ekran görüntüsünü, kiminle Hangi Program Üzerinden Yazıştığını ve konum Gibi Bilgilerini Almam Bilmem Gerekiyor. İnternette Androrat Gibi Bişey Var Ama Çok Karmaşık Ve Detaylı Bişey Bulamadım. Bu Konuyu Halledebilecek Biri veya Bir Program Varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim. Evlilik Ciddi Bir İş Hataya Yer Yok. Kaldıki Ben Hiç Bilmediğim Bir Ülkede Olacağım ve Öksüz Yetim Gibi Olacağım. Güvenilir Biri Olup Olmadığı Bilgisine Gerçekten İhtiyacım Var. Herkese Saygılar.