Hoşgeldin Misafir

Android uygulama içine backdoor enjekte etme [video]

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
-Herkeze selam dostlar. bugün sizlere android uygulamalarının içine  android backdoor enjekte etmesini göstereceğim. Kurbanın kurduğu android programdan şüphelenmemesi için en mantıklı yöntem bir android uygulamanın içine backdoor enjekte etmektir. farz edin ki bir backdoor 'u herhangibi bir uygulmanın içine enjekte etmeden kurbana yollarsak , kurban backdoor'u kurduktan sonra açmak için tıkladığında hiçbirşey açılmayınca yolladığımız backdoor'u silecektir.bu yüzden bağlantımız kesilecektir. fakat bu şekilde bir uygulamanın içine enjekte ettiğimizde , kurban kurulumu yaptıktan sonra programı çalıştırdığında herşey sorunsuz bir şekilde çalışacaktır ve kurban bizim enjekte ettiğimiz uygulamayı silene kadar bağlantı alacağız.ben video da yerel ağdaki bir android telefona göre ip ve port adresi yazdım. eğerki siz yerel ağınızdaki bir android telefona göndermeyecekseniz bu programı ozaman ip yerine public ip nizi veya duckdns adresinizi yazın. port yerinede modemden açacağınız port numarasını yazın. eğerki duckdns kurulumunu ve kullanımını bilmiyorsanız eski konularıma bakarak kurabilirsiniz.inşallah işinize yarar.-

-

cyberthereaper

19 Ocak 2018
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
Emğine sağlık kardeşim
Çiçero' Alıntı:
Eline Sağlık Kardeşim
Eyvallah sağolun. Daha önce android persistence ile uğraşanınız oldu mu? Mesala kalıcı olmak için bir .sh uzantılı kod upload ediyorsun onu çalıştırıp kalıcı oluyorsun. Peki o şekilde kod çalıştırdığın zamanda kurban kurduğu programı telefonundan silse kalıcık sağlanmıyor değil mi? Ben mesala facebook programına enjekte ederken duckdns adresimi yazdım . Sonra kendi telefonumda denedim. Bağlantı geliyor. Persistence için hiçbirşey yapmadım. Telefonun internetinide mobil ağ yaptım ki evin interneti ile farklı olsun ki dış ağ sayılsın . Telefonu kapıyorum açıyorum mobil ağı açıyorum yine bağlantı geliyor. Şimdibenim aklmda soru işareyi oluştu.persistence olöadan telefonu kapatıp açıyorum yine bağlantı gelyr.hadi yerel ağ olsa kesin bağlantı gelir. Fakat mobil ağım ile yapıyorum dış ağ olsun diye yine gelyr. Aceba facebook uygulaması herzaman çalışan bir uygulamamı? Yani her interneti açtığımda facebook uygulamasını açmasam bile facebook bir şekilde çalışıyormu?