Dr Leland Townsend
- 6 Eyl 2017
- 16,497 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Android: Youtube Geçmişini Otomatik Silme
Youtube uygulamasını açın ve ekranın sağ üst köşesinde yer alan Profil resminize dokunun.
Açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
Geçmiş ve Gizlilik seçeneğini seçin.
İzleme geçmişini duraklat ve Arama geçmişini duraklat seçeneklerini aktif hale getirin. Böylece youtube geçmişiniz otomatik olarak silinecek ve kayıt altında tutulmayacaktır.
Aynı menüde yer alan İzleme geçmişini temizle ve Arama geçmişini temizle seçeneklerini seçerek, daha önce kayıt edilen geçmiş bilgilerinizi temizleyin.
iPhone: Youtube Geçmişini Otomatik Silme
Youtube uygulamasını açın ve ekranın sağ üst köşesinde yer alan Profil resminize dokunun.
Açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
Geçmiş ve Gizlilik sekmesi altında yer alan İzleme geçmişini duraklat ve Arama geçmişini duraklat seçeneklerini aktif hale getirin. Böylece youtube geçmişiniz otomatik olarak silinecek ve kayıt altında tutulmayacaktır.
Aynı menüde yer alan İzleme geçmişini temizle ve Arama geçmişini temizle seçeneklerini seçerek, daha önce kayıt edilen geçmiş bilgilerinizi temizleyin.
Youtube uygulamasını açın ve ekranın sağ üst köşesinde yer alan Profil resminize dokunun.
Açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
Geçmiş ve Gizlilik seçeneğini seçin.
İzleme geçmişini duraklat ve Arama geçmişini duraklat seçeneklerini aktif hale getirin. Böylece youtube geçmişiniz otomatik olarak silinecek ve kayıt altında tutulmayacaktır.
Aynı menüde yer alan İzleme geçmişini temizle ve Arama geçmişini temizle seçeneklerini seçerek, daha önce kayıt edilen geçmiş bilgilerinizi temizleyin.
iPhone: Youtube Geçmişini Otomatik Silme
Youtube uygulamasını açın ve ekranın sağ üst köşesinde yer alan Profil resminize dokunun.
Açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
Geçmiş ve Gizlilik sekmesi altında yer alan İzleme geçmişini duraklat ve Arama geçmişini duraklat seçeneklerini aktif hale getirin. Böylece youtube geçmişiniz otomatik olarak silinecek ve kayıt altında tutulmayacaktır.
Aynı menüde yer alan İzleme geçmişini temizle ve Arama geçmişini temizle seçeneklerini seçerek, daha önce kayıt edilen geçmiş bilgilerinizi temizleyin.
