Merhaba Arkadaşlar
ben, Slayer49-
Bugün sizlere AndroLinux adlı programdan bahsedeceğim hemen başlayalım.
AndroLinux
· Sanal linux diye biliriz kısacası. Ayrıyetten ücretsizdir ve bizlere GNOME masaüstü ortamı olan bir Linux sistemi sunar.
· Açık kaynaklı işletim sistemi kullanılmaktadır.
· İçerisine yüzlerce oyun Yükleme şansınız vardır.
· Offis olarak LibreOffice kullanılır.
· Daha iyi güvenlik, virüs ve malware istilasına duyarlılığı yoktur.
· Ana bileşenleri Linux Fedora OS'den devralınmıştır.
· İşletim sisteminin komutlarını yürütmek için kullanılabilen özel bir tercüman programını kullanan bir kabuk. Çeşitli işlem tiplerini yapmak, çağrı uygulama programları vb. Için kullanılabilir.
· Fedora ve Centos işletim sistemini temel alır.
· Fotoğraflarınızı düzenlemek veya profesyonel çizimler ve desenler yaratmak için araçlar.
· Bu uygulama, uzaktan çalıştırılan bir Linux'a erişimdir.
Ekran Görüntüleri :
ben, Slayer49-
Bugün sizlere AndroLinux adlı programdan bahsedeceğim hemen başlayalım.
AndroLinux
· Sanal linux diye biliriz kısacası. Ayrıyetten ücretsizdir ve bizlere GNOME masaüstü ortamı olan bir Linux sistemi sunar.
· Açık kaynaklı işletim sistemi kullanılmaktadır.
· İçerisine yüzlerce oyun Yükleme şansınız vardır.
· Offis olarak LibreOffice kullanılır.
· Daha iyi güvenlik, virüs ve malware istilasına duyarlılığı yoktur.
· Ana bileşenleri Linux Fedora OS'den devralınmıştır.
· İşletim sisteminin komutlarını yürütmek için kullanılabilen özel bir tercüman programını kullanan bir kabuk. Çeşitli işlem tiplerini yapmak, çağrı uygulama programları vb. Için kullanılabilir.
· Fedora ve Centos işletim sistemini temel alır.
· Fotoğraflarınızı düzenlemek veya profesyonel çizimler ve desenler yaratmak için araçlar.
· Bu uygulama, uzaktan çalıştırılan bir Linux'a erişimdir.
Ekran Görüntüleri :
Ekran video :
-
-Bu uygulamanın kullanılabilmesi için parmaklarınızla aşağıdaki işlemleri yapmanız gerektiğini unutmayın:
- Sol tıklama: Bir kez hafifçe vurun.
- Çift tıklayın: Çift dokunun.
- Sağ tıklayın: dokunun, basılı tutun ve ikinci bir parmağınızla (ekrandaki herhangi bir yerde) hafifçe vurun.
- Orta tıklama: İki el parmağınızla (ekranda başka herhangi bir yerde) dokunup basılı tutun.
- Fareye sürükleyin: Uzun dokunun, parmağınızı basılı tutun.
- Kaydırma tekerleği: İki parmak yukarı / aşağı ve sola / sağa sürükleyin.
- Parmaklarınızla yakınlaştırma / uzaklaştırma.
- Metin gönder: Düğme klavyesine tıklayın.
Bu uygulama Linux lisansı kullanıyor. Dolayısıyla, ücretsiz olarak kurulabilir ve dağıtılabilir.
İndirme :https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dandroidmobile.androlinux
- Sol tıklama: Bir kez hafifçe vurun.
- Çift tıklayın: Çift dokunun.
- Sağ tıklayın: dokunun, basılı tutun ve ikinci bir parmağınızla (ekrandaki herhangi bir yerde) hafifçe vurun.
- Orta tıklama: İki el parmağınızla (ekranda başka herhangi bir yerde) dokunup basılı tutun.
- Fareye sürükleyin: Uzun dokunun, parmağınızı basılı tutun.
- Kaydırma tekerleği: İki parmak yukarı / aşağı ve sola / sağa sürükleyin.
- Parmaklarınızla yakınlaştırma / uzaklaştırma.
- Metin gönder: Düğme klavyesine tıklayın.
Bu uygulama Linux lisansı kullanıyor. Dolayısıyla, ücretsiz olarak kurulabilir ve dağıtılabilir.
İndirme :https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dandroidmobile.androlinux