Hoşgeldin Misafir

Anka Haber Teması

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anka Wordpress Teması

Anka Wordpress teması, çok amaçlı bir haber temasıdır ve Infinite scroll, tek tıkla demo kurulumu, sitene ekle, geniş reklam desteği, İngilizce desteği, gelişmiş üyelik sistemi, dahili cache ve lazyload sistemi gibi modern özelliklere sahiptir.

İONCUBELİDİR DECODE EDECEK OLAN VARSA KEY ÜRETEYİM.

DEMOYU GÖR TIKLA GİT

Moderatör tarafında düzenlendi:

crazyc4

18 Nis 2018
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
emrebt5' Alıntı:
Kırılsa bile ücretsiz kullanılamaz çünkü safir tema adına tescillemiş ücretsiz kullanımda sorunlar çıkabilir :)

crazyc4' Alıntı:
efsane tema teşekkürler

Knk sen halledersin yapsana  :heart:

Valla dostum şu decode işi sıkıntı henüz bir çözüm bulamadım şu forumda bu işi yapacak biri olsa tüm temaları lisansız hale getirirdik. Ayrıca telif filan hikaye yıllardır bir sıkıntı olmadı en fazla uyarırlar baktın iş ciddi kullanmasın

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
crazyc4' Alıntı:
emrebt5' Alıntı:
Kırılsa bile ücretsiz kullanılamaz çünkü safir tema adına tescillemiş ücretsiz kullanımda sorunlar çıkabilir :)

crazyc4' Alıntı:
efsane tema teşekkürler

Valla dostum şu decode işi sıkıntı henüz bir çözüm bulamadım şu forumda bu işi yapacak biri olsa tüm temaları lisansız hale getirirdik. Ayrıca telif filan hikaye yıllardır bir sıkıntı olmadı en fazla uyarırlar baktın iş ciddi kullanmasın

Biri Decode Ediyor Ama 18 Euro Diyor :D

crazyc4

18 Nis 2018
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DevilDeep' Alıntı:
crazyc4' Alıntı:
emrebt5' Alıntı:

crazyc4' Alıntı:
efsane tema teşekkürler

temaları almak daha ucuz deseydin  :cool:

emrebt5

14 Kas 2019
217 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
crazyc4' Alıntı:
DevilDeep' Alıntı:
crazyc4' Alıntı:
emrebt5' Alıntı:

crazyc4' Alıntı:
efsane tema teşekkürler

temaları almak daha ucuz deseydin  :cool:

Gidip orjinal lisanslisını alırım daha mantıklı kskskks 18$ daha pahalıya geliyor .d

duran

11 Ara 2020
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DevilDeep' Alıntı:
Anka Wordpress Teması

Anka Wordpress teması, çok amaçlı bir haber temasıdır ve Infinite scroll, tek tıkla demo kurulumu, sitene ekle, geniş reklam desteği, İngilizce desteği, gelişmiş üyelik sistemi, dahili cache ve lazyload sistemi gibi modern özelliklere sahiptir.

DEMOYU GÖR TIKLA GİT

sinem.kandemirx

27 Eki 2020
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DevilDeep' Alıntı:
Anka Wordpress Teması

DEMOYU GÖR TIKLA GİT