Hoşgeldin Misafir

anksiyete ve sinir.

ozturk

20 Tem 2024
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle anksiyete ve sinir problemlerim var birilerine sorup istediğim cevabı da alamıyorum burdada bi sorayım dedim

sorunlar.
-çok kolay sinirlenme.
-s@lak insana tahammül edememek.
-sosyal anksiyete ör şunu yapmıyım ayıp olur şunu demiyim olmaz ses yükseltmiyim falan fistan.
-7 24 saat birşey olacak hissi ençok bu beni rahatsız ediyor kafayı yiyeceğim motorum var motoru sürerken elim ayağım titriyor ancak
yıllardır motor sürerim tekere çekerim teker yakarım ama herzaman o kaygı hissi var içimde araç sürerken de oluyor sanki kalbime taş oturuyor.
-aşırı basit bir işi bir önceki günden durmadan düşünüp kafa yorma.
-herzaman düşünme sıkıldım artık bundan düşünmekten artık beynim bunak olmaya başladı kafam çok çabuk karışıyor ve unutkanlık arttı bunun yüzünden.

bu durumu yaşayan yaşamayan biri varsa nasıl atlattığını falan anlatırsa çok iyi olur kafayı yemek üzereyim.

death2323

15 Eyl 2022
519 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok basit kendine sosyal alan oluştur atıyorum evde puzzle yap bi yüzme havuzuna yazıl yüzmek gerçekten çok iyi ben bununla atlattım. Beyninin kontrolünü eline al yalandan da olsa mutlu uyandığını günün ne kadar güzel olduğuyla alakalı telkinler ver kendine atlatabilirsin sadece doğru yaşa ve uykunu güzel uyu

ozturk

20 Tem 2024
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok basit kendine sosyal alan oluştur atıyorum evde puzzle yap bi yüzme havuzuna yazıl yüzmek gerçekten çok iyi ben bununla atlattım. Beyninin kontrolünü eline al yalandan da olsa mutlu uyandığını günün ne kadar güzel olduğuyla alakalı telkinler ver kendine atlatabilirsin sadece doğru yaşa ve uykunu güzel uyu
dediklerinin hepsini denedim zamanında paten sürüyordum baya skateparkda falan takılıyordum geçmişti ancak sonradan gene geldi son dönemlerde de aşırı fazla artmaya başladı artık çaya şeker atarken bile elim titriyor

death2323

15 Eyl 2022
519 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İşte sürüyordum olmamalı devam etmelisin sosyal faaliyette alışkanlık edinmen gerekiyor birde yürüyüş yap doğa olan bi yerde tak kulaklıklarını vucüdünü çok yorman gerekiyor bunun sebebi beyin yeterli dopamin ve seratonini üretmediği için eksiklik aranıyor vucütta

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende yaşıyordum ama geçen kış depresyonla beraber ağırlaşmaya başladı psikiyatrı gözüktüm terapi + antidepresan başladım ek olarak namaz kılıyorum.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1-Çok kolay sinirlenme: bu zamanda öyle geri zekalı kişiler var ki bu bir sorun değil, insanlardan mümkün oldukça uzak dur, özellikle kızlardan.
2-S@lak insana tahammül edememek: bu da normal bir durum, ilk maddeyle aynı cevap.
3-Birilerinin ne diyeceğine, ne düşündüğüne takılma. Düşünmenin ağır bastığı bir zamanda değiliz, düşünebilen kişi sayısı çok az.
4-Gençlik yıllarında ölüm korkusu olağan bir durum, her şey olacağına varır, kaçış yok. Bunu kabullen ve kitap oku.
5-Psikiyatri servislerine para kaptırma, olağan durumlarla karşı karşıyasın. Obsesyon belirtileri var. En fazla prozac, paxera vs yazıp yollarlar

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1-Çok kolay sinirlenme: bu zamanda öyle geri zekalı kişiler var ki bu bir sorun değil, insanlardan mümkün oldukça uzak dur, özellikle kızlardan.
2-S@lak insana tahammül edememek: bu da normal bir durum, ilk maddeyle aynı cevap.
3-Birilerinin ne diyeceğine, ne düşündüğüne takılma. Düşünmenin ağır bastığı bir zamanda değiliz, düşünebilen kişi sayısı çok az.
4-Gençlik yıllarında ölüm korkusu olağan bir durum, her şey olacağına varır, kaçış yok. Bunu kabullen ve kitap oku.
5-Psikiyatri servislerine para kaptırma, olağan durumlarla karşı karşıyasın. Obsesyon belirtileri var. En fazla prozac, paxera vs yazıp yollarlar
Prozac ve selectra gibi ilaçlar süreci daha kolay ve hasarsız atlatmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca psikiyatristler size durumlara daha farklı bakış açılarından baktırır. Geçmiş ya da çocukluk travması mevcutsa buna yönelik terapiler uygular. Psikiyatristler para tuzağı değildir.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Prozac ve selectra gibi ilaçlar süreci daha kolay ve hasarsız atlatmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca psikiyatristler size durumlara daha farklı bakış açılarından baktırır. Geçmiş ya da çocukluk travması mevcutsa buna yönelik terapiler uygular. Psikiyatristler para tuzağı değildir.

Psikiyatristler genellikle çocukluğa inmez, çocukluğa inenler genellikle psikologlardır. Travmalar için Travmatoloji alanı vardır. Psikiyatrik ilaçların çoğunda uyuşturucunun ham maddeleri bulunur ve kullanıcıları sadece zombiye dönüştürür. Ek olarak Psikiyatristler genellikle, "Evet, seni anlıyorum, Hıhı, anladım" diyerek ilaç yazıp sepetler veya yazdıkları kitabı okuman için seni yönlendirir. Özeller için konuşuyorum, devlet hastanelerinde durum daha da beterdir

paranoya

14 Eki 2021
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle anksiyete ve sinir problemlerim var birilerine sorup istediğim cevabı da alamıyorum burdada bi sorayım dedim

sorunlar.
-çok kolay sinirlenme.
-s@lak insana tahammül edememek.
-sosyal anksiyete ör şunu yapmıyım ayıp olur şunu demiyim olmaz ses yükseltmiyim falan fistan.
-7 24 saat birşey olacak hissi ençok bu beni rahatsız ediyor kafayı yiyeceğim motorum var motoru sürerken elim ayağım titriyor ancak
yıllardır motor sürerim tekere çekerim teker yakarım ama herzaman o kaygı hissi var içimde araç sürerken de oluyor sanki kalbime taş oturuyor.
-aşırı basit bir işi bir önceki günden durmadan düşünüp kafa yorma.
-herzaman düşünme sıkıldım artık bundan düşünmekten artık beynim bunak olmaya başladı kafam çok çabuk karışıyor ve unutkanlık arttı bunun yüzünden.

bu durumu yaşayan yaşamayan biri varsa nasıl atlattığını falan anlatırsa çok iyi olur kafayı yemek üzereyim.
Bendede çok kolay sinirlenme ve titreme kaygı vardı abilify kullanabilirsin doktor tavsiyesi ile işe yarıyor şuan ne sinir ne titreme ne kaygı kaldı yan etkisi olarak kullanıldığında çoğunlukla çok hızlı uykuya daldırıyor sabah biraz mayışık kalkıyon yorgun hissediyorsun kendini. Geçmiş olsun.

ozturk

20 Tem 2024
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bendede çok kolay sinirlenme ve titreme kaygı vardı abilify kullanabilirsin doktor tavsiyesi ile işe yarıyor şuan ne sinir ne titreme ne kaygı kaldı yan etkisi olarak kullanıldığında çoğunlukla çok hızlı uykuya daldırıyor sabah biraz mayışık kalkıyon yorgun hissediyorsun kendini. Geçmiş olsun.
tavsiyen için çok teşekkür ederim abilify dediğin ilaç reçete gerektiriyor mu ?

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam öyle şeylerden çekinen bir insanım hastalığı bile doğal atlatmak isteyen bir insanım psikolog giderim yüksek ihtimal çünkü adam orda bana bir ilaç yazarsa daha beter tribe girerim
İnsanların her psikolojik ilaç kullananlara deli muamelesi çekmesini siktir et öncelikle. O ilaçları kullanınca çok farklı bir insana dönüşmeyeceksin. Sadece daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın. Prozac, selectra gibi ilaçlar hafif şeyler küçük çocuklara bile yazıyorlar. Şizofreni ilacı değil bunlar çekinmene gerek yok.

paranoya

14 Eki 2021
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tavsiyen için çok teşekkür ederim abilify dediğin ilaç reçete gerektiriyor mu ?
Evet hocam gerektiriyor , alması zor bir ilaç değil ama kolaylıkla alabilirsin. Ama yan etkisi dediğim gibi çoğunlukla yoğun uyku durumu ve uyandığında halsizlik yorgunluk etkileeri oluyor kişiye göre değiştir tabide. tekrardan geçmiş olsun.

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,559 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sigara,kahve,cola vb. türevi ürünlerin tüketimini bırak uyku düzenini bir düzene koy en geç 11'de yatakta olman lazım sıcak suyla duş alma ılık suyla yıkan mutlaka zihninde mutlu olduğun bir hayal dünyası hayal et ve orda bilgisayar oyununda görevleri tamamlar gibi kendini orda hayal et ve örneğin sevdiğin futbol takımında süper bir oyuncusun ve takımını başarıdan başarıya taşıyorsun dene etkisini göreceksin.