Hoşgeldin Misafir

anonim kalma hk

Pears

11 Mar 2022
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar,

DeepWeb ve normal web üzerinden bir siteye; giriş çıkış,resim yükleme-indirme gibi güvenliğinin çokta zor olmadığını düşündüğüm şekilde önlem almam gerek internette bir ton makale vs var bunun hakkında ama 1. ağızdan bilen arkadaşlardan öğrenmek daha mantıklı olur diye düşündüm.

Bu gizliliği devletten korunmak adına yapmam gerek öncelikle.

Ayrıca devlet telegram veya wp yazışmalarını,konuşmaları,görüntülü konuşmaları dinleyebilir mi  ?
bu kayıtları sildiğim takdirde geri getirmeleri mümkünmü ?

.com uzantılı siteye resim yükleme ve indirme için vpn kulllanırken de olsa normal web üzerinden girmek mi daha güvenli olur yoksa tor üzerinden mi ?

Ve yine son olarak Tor üzerinden anonim olarak nasıl resim yükleyip indirebilirim ?

Sorduğum sorular çok amatörce gelmiş olabilir ama idare edin   :/

Cevap vermeniz beni çok ama çok mutlu eder :shy:

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türk devletinden ise ciddi güvenlik önlemleri gerekmez ama ABD veya Rusya gibi bir devlet ise çok zor.

Türkiye'den bahsediyorsan eğer mesajlaşma fake no ile aldığın Telegram ı kullan veya WhatsApp da olur ip için de terör veya kart gibi küresel bir mesela değil ise Tor kullanman yeterli.

Pears

11 Mar 2022
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Türk devletinden ise ciddi güvenlik önlemleri gerekmez ama ABD veya Rusya gibi bir devlet ise çok zor.

Türkiye'den bahsediyorsan eğer mesajlaşma fake no ile aldığın Telegram ı kullan veya WhatsApp da olur ip için de terör veya kart gibi küresel bir mesela değil ise Tor kullanman yeterli.

Bizim devlet için geçerli sadece.

Fake no tespit edilmem halinde extra bir işe yaramaz zannediyorum konumdan alırlar.

Resim yükleme indirme konusunda tor+vpn ile tespit ihtimalim nedir kurtarabilirmiyim ?

Küresel bi olayla alakam yok uyuşturucuyla dahada açmak gerekirse marijuannayla ilgili bir kaç planım var.