|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
reisim wix ile açılan bi site görmüştüm onun sağladığı max anonimlik sence ne kadardır ? mesela mailden patlamasak ip den patlarmıyız veya mysql ile bir bağlantı kurduk bu bize bir sorun yaratırmıAnonim site açma olarak birşey mevcut değildir bunun yerine mail adresleriyle üye olup açabiliyorsun wix vb gibi siteler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
türkiyedeki internet ağıyla yaptığınız her yasalsız işte max 30 gün içinde patlarsınız patlamak istemiyorsanız yurtdışı sanal sunucu alıp sanal sunucu içinde ikinci bir x firmadan sanal sunucu alıp ilerleyeceksiniz Not: yaptığınız işlemlerde yurtdışında patlarsanız size kalmış birşeydir dolandırıcılık yapan herkesi aslında devletin siber güvenlik birimi biliyor ama niye müdahale edilmiyor bilemem orasını onlar bilir ama muhakkak bildikleri birşey vardırreisim wix ile açılan bi site görmüştüm onun sağladığı max anonimlik sence ne kadardır ? mesela mailden patlamasak ip den patlarmıyız veya mysql ile bir bağlantı kurduk bu bize bir sorun yaratırmı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Offshore hosting hariçi zor(%100 olarak anonim olarak site açmak imkansızdır) yazmaya gelen kişi DUR orda bende biliyorum %100 anonim olunmadığını.
sorum budur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler(%100 olarak anonim olarak site açmak imkansızdır) yazmaya gelen kişi DUR orda bende biliyorum %100 anonim olunmadığını.
sorum budur tavsiyelerinizi bekliyorum.