Hoşgeldin Misafir

Anonim olarak sms atma

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2 gün önce bana bir sms geldi.. Bu siteden gelmiş.

"Serhat Konuşan" isimli 3kuruşluk fosil ! 1 kuruşluk tecrübesiyle, yıllardan beri koca açlığı çekmiş bir kadını yönlendirdiğini zannedip, karadeniz taka'larına takılmasıyla anlaşılan bir süreç...
(Selam ola bizum laz uşaklaruna)

Serhatcım profilodan arıyorlar bitanem, bi açıverde belki inşaat manzarasına kira ödemeyi bırakıp, metreslik yaptığın kadının evinden ağaçları izlersin kimbilir ? Sen metressin mk ! O kadına bu yolları sen verdin. O da gönüllü olarak bunu yapmayı tercih etti. Halbuki o işin bizzat altyapısı sensin. Kendin için yaptırmak tabiri yani.

Zürriyetsiz geçmişinden mi öğrendin arkadan iş çevirmeyi ! Diyorlarki, serhatın o babası neydiki kendi ne olsun ! Doğru demişler.

Görüşücez seninle illaki. Öyle korkaklar gibi kaçarak dövüşmemen gerektiğini öğretecem sana. Sen oğlum varyaa, senin bu yaptığın kahpelikleri kayınpeder de işin içinde olmasına rağmen, hepberaber göğüsleyip alıcam aklını senin. O aileyi ne yapıp edip biraraya getiricem bi şekilde, hiç görevim olmamasına rağmen. Senin benden kurtulman, AY'ın Fahrettin'den ayrılması kadar imkansız. Onlar sadece ayrı görünen 2 ayrı yıldızdan ibaret. Ben senin ne olduğunu iyi biliyorum. 15-16lık çocuklara akıl yürüten mayasız kitapsız seni. Ben kimseye iftira atmam ! Ben az çok tanıyosun. Ben kafama göre konuşmam. Her lafımın bir sebebi olur. Kendi kızlarına da halleniyonmu lan hee ? Görüşücez seninle.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.

İmza
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları
Adres: 31Numaralı Salonun Banyosu

@Graves @Ebu Ubeyde @ZahirCoder

Son düzenleme: