Merhaba forum sakinleri elinde websiteyi android ve ios app çeviren script olan varmı? Bildiğimiz webtoapp scripti . Bildiğiniz kadar çeviricilerin bir çoğu ücret istiyor kendim scripti kurup admin panelden ücretsiz app yapıyım diye
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba forum sakinleri elinde websiteyi android ve ios app çeviren script olan varmı? Bildiğimiz webtoapp scripti . Bildiğiniz kadar çeviricilerin bir çoğu ücret istiyor kendim scripti kurup admin panelden ücretsiz app yapıyım diye
Onu gördüm hocam ama bence o script app sipariş gibi bişey yani online app sipariş veriyosun developlar app hazırlıyor onun gibi bişey sandım ben. Admin panelden kendim app kurabiliyormuyum? Detayın varmı bu konuda . Yapabiliyorsam indireyimBugün paylaştim hocam onu bir bakın isterseniz daha inceleme yapılmadı ama belki işinize yarar
Script paylaşımı değil hocamDemo varmı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Paylaşım olmadığının farkındayım istenilen scriptin demosunu atmadan nasıl yapalım?Script paylaşımı değil hocamscript aranıyor
Ha tamam hocam afedersin yanlış anladımPaylaşım olmadığının farkındayım istenilen scriptin demosunu atmadan nasıl yapalım?
İkisi birinde olan öyle bir script lazm bana kendim kurup ücretsiz falan kendim admin panelden android ios app yapabilmem içinPaylaşım olmadığının farkındayım istenilen scriptin demosunu atmadan nasıl yapalım?