AÇIKLAMA:-
NOT:!!! BURAYI OKUMADAN KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE DOSYAYI İNDİRİP KULLANMAYA BAŞLAMAYIN!!!-
ARKADAŞLAR DOSYA KENDİMCE TEMİZ DİR WAREZ FALAN DEĞİLDİR ONAYLI SİTEDEN İNDİRİLMİŞTİR AMA YANDEX DİSKE UPLOAD ETTİĞİMDE VİRÜS HATASI VERDİ VİRÜS OLARAK GÖSTERDİ DOSYAYI ONAYLI SİTEDEN İNDİRDİĞİM İÇİN VİRÜS OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM TARATMA İMKANIM YOK AYRICA TAM OLARAK TARATTIĞIM ZAMAN NASIL BİR SONUC ALACAGIMI BİLMİYORUM ONUN İÇİN DENEYİP DENEMEK SİZE KALMIŞ BİLGİSAYARINIZA VEYA SİTENİZE HER HANGİ BİR ZARAR GELMESİ HALİNDE NE TURKHACKS.COM NEDEN TİM UYELERİNİN HİÇ BİR SORUMLULUKU ALTINDA DEĞİLDİR.-
SİZLERE KENDİ DEMO ADRESİ OLUŞTURDUM ONU PAYLAŞCAĞIM İSTEYENLER BAKABİLİR -
KENDİ SUNUCUMA UPLOAD ETTİM SİTELERDE HERHANGİ BİR SORUN OLMADI "ŞİMDİLİK" İLERDE BİR SORUN OLURMU BİLMİYORUM.-
DEDİĞİM GİBİ DENEYİP DENEMEK SİZE KALMIŞ AYRICA BELİRTMLİYİM Kİ İYİ İŞ GÖRÜYOR-
DEDİĞİM GİBİ YANDEX DİSK UPLOAD ETTİĞİMDE VİRÜS ALGILANDI NEDEN BİLMİYORUM İSTEYENLER İNDİRİP DENEYEBİLİR-
YANDEXDİSK UPLOAD TA VİRÜS ALGILANMAMASI İÇİN ŞİFRE KOYDUM ONU DA BELİRTİCEM AŞAĞIDA BUYRUN ŞİMDİ KONUYA-
genel bakış-
Bu komut dosyası, web sitenizi gereksiz dosyalardan ve kötü amaçlı yazılım kapanımlarından temizlemenizi sağlayan çok basit ve hızlı bir yardımcı programdır. Belirtilen dizini sunucunuza atar ve
tanımlı görevleri gerçekleştirir: gereksiz veya virüslü dosyaları bulur.-
Özellikleri-
- PHP kod bulaşmalarını bulur ve kaldırır
- HTML enfeksiyonlarını bulur ve kaldırır
- JavaScript enfeksiyonlarını bulur ve kaldırır
- Değişen dosyaları arar
- Önbellek dosyalarını bulur ve kaldırır
- Gereksiz diğer dosyaları bulur ve kaldırır
- Yok sayılan dizinleri tanımlama imkanı
- Çoklu dil desteği
- Kötü amaçlı yazılım arama olanağı
- En iyi bilinen kötü amaçlı yazılım türlerine ait yerleşik veritabanı
- İşletim Sistemi: Linux veya Windows
- Web Sunucusu: Apache veya IIS
- PHP 5.3.0
-
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
eger ki dosyayı indirdiniz ve açılmıyorsa bu linkten tekrar indirin-
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
-