hanfurkan47' Alıntı:
percl' Alıntı:
hanfurkan47' Alıntı:
merhaba arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacağı gibi ücretli aracılık işlemleri yapabileceğim bir script alınacaktır.
Örnek : itemci.com ilansat.com tarzı ama sadece oyun işleri mesela metin2 oyuncusu alım satım yapacak aracılık olarak komisyonli aracılık yapabileceğim işinde ehli aldıktan sonrada sistemi oturtana kadar yardımcı olacak elidne demosu bulunanlar yorum yapabilirse iletişime geçebilirim
özel olarak yazdırmanı tavsiye ederim. warez veya hazır script almamalısın bence. vaktim olsa fiyat teklifinde bulunurdum istediğin yapıya göre ama, netleşmeyen bir askerlik olayım var, tamamlayamayabilirim aniden gidersem. güvenliğide bir kenara bıraktım bu tarz scriptlerde, sql sorguları esnasında transaction yapısı olmazsa, sistemi tokatlarlar.
tahmini fiyat me ladar tutar acaba ?
öyle bir fiyat yok : ) ne istediğini netleştirmelisin öncellikle, sitenin özelliklerini net belirtmelisin. freelancer çalışan birine yaptıracaksanda, onun da fiyat hesaplaması iş tecrübesi, giderler veya kullandığı programların lisans fiyatlarına veya harcadığı zamana göre değişir. baktın pahalıya geliyor prestashop yazılımını kullanabilirsin, kendine uygun güzel bir tema seç ve arayüz ile istediğin hale getirmeye çalış. ama sıfırdan, istediğin özelliklerde bir siteyi, işini bilen birine yaptırırsan ileride sunucu olarak maaliyetinde azalır. en basit şekilde örneklersem hazır yazılımlarda çok fazla gereksiz js ve css dosyaları var, dahil ettiği çoğu dosyadanda birkaç satır okuyup bırakıyor.