Hoşgeldin Misafir

Aramıza Yeni Katıldım / Siber Güvenlik Yolculuğu İçin Tavsiyeleriniz

Gulam

18 May 2026
25 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar herkese,

Siber güvenlik dünyasına yeni merak saldım ve sıfırdan kendimi geliştirmek istiyorum. Şu an temel bilgisayar donanımı, Linux terminali, Nmap ve Shodan gibi konuları mantığını anlayarak öğrenmeye çalışıyorum.

İnternette çok fazla bilgi kirliliği olduğu için nereden, nasıl ilerlemem gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. "İlk başta kesinlikle şuna odaklan" dediğiniz şeyler nelerdir?

Benzer konularla ilgilenen veya tecrübesini paylaşmak isteyenlerle forumda takılmak, fikir alışverişi yapmak isterim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar herkese,

Siber güvenlik dünyasına yeni merak saldım ve sıfırdan kendimi geliştirmek istiyorum. Şu an temel bilgisayar donanımı, Linux terminali, Nmap ve Shodan gibi konuları mantığını anlayarak öğrenmeye çalışıyorum.

İnternette çok fazla bilgi kirliliği olduğu için nereden, nasıl ilerlemem gerektiği konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. "İlk başta kesinlikle şuna odaklan" dediğiniz şeyler nelerdir?