mrb arkadaşlar belli nickimi tanırsınız. foruma gelme sebebim paylaşımlar bulunmak ileriye dönük düşüncelerim var uzun süredir forumlarla çok fazla ilgilenemiyordum tekrar forumcularla birlikte olmaktan sevinçliyim
birde sizlere bir müjdem var
150 ye yakın ve geçkin :
rojelerim oldu ve hep kenara attım vs vs karasızlık beni öldürecek 
yeni sabit bir kaç projemvar ve buna katkıda bulunması için aklımda olan bir takım düşüncem var
yeni projemin maliye 190 bin tl ve 10 aylık bir çalışma olacak bundan dolayı hepinizin bildigi gibi temel madde para
burada hem kendimi hemde bir iş kurmak isteyen arkadaşlara source code sunacagım
neyse herkeze slmlar detayları açacagım konuda ulaşa bilirsiniz.
admin arkadaşım konuyu yanlış açarsam lütfen beni uyar ve konuyu dogru yere taşımama yardımcı olursan sevinirim
herkeze bol 001010101 ler. ):
birde sizlere bir müjdem var
150 ye yakın ve geçkin :
yeni sabit bir kaç projemvar ve buna katkıda bulunması için aklımda olan bir takım düşüncem var
yeni projemin maliye 190 bin tl ve 10 aylık bir çalışma olacak bundan dolayı hepinizin bildigi gibi temel madde para
burada hem kendimi hemde bir iş kurmak isteyen arkadaşlara source code sunacagım
neyse herkeze slmlar detayları açacagım konuda ulaşa bilirsiniz.
admin arkadaşım konuyu yanlış açarsam lütfen beni uyar ve konuyu dogru yere taşımama yardımcı olursan sevinirim
herkeze bol 001010101 ler. ):