Hoşgeldin Misafir

Aranıza Yeni Katıldım Knight Online İçin Yardım Lazım

PAPLO

28 Ağu 2026
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Öncelikle herkese selamünaleyküm. Aranıza yeni katıldım.​

Amacım, Knight Online oyununu bilen arkadaşlardan yardım almak. Oyunu bilenleriniz vardır. Ben normal, legal bir oyuncuydum. Ancak bu koxp uygulamaları yüzünden artık düzgün bir şekilde farm yapamaz, gelir elde edemez hale geldim.
Sizlerden ricam, bana yardımcı olabilecek birileri varsa desteklerini bekliyorum. Ben kendi koxp uygulamamı yazmak istiyorum fakat yazılım konusunda hiç bilgim yok. Veya koxp olmasa bile işimi görebilecek bir makro yazmayı öğrenmek istiyorum. Yeter ki oyun içerisinde emek vererek bir şekilde gelir elde edebileyim.
Daha önce berberdim, fakat işi bıraktım. Şu anda Knight Online üzerinden gelir elde etmeye çalışıyorum ancak artık oradan da para kazanamaz hale geldim.
Aranızda bu konularda bilgisi olan, bana yol gösterebilecek veya en azından nereden başlamam gerektiğini anlatabilecek birileri varsa yardımcı olmasını çok isterim.
Şimdiden destek olacak herkese teşekkür ederim.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,488 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam, hoş geldin. kalıcı olmanı temenni ederim.
Yazınızı daha anlaşılır bir şekilde düzenledim. Lütfen bundan sonraki konu açılışlarınında daha anlaşılır ve düzenli bir dil kullanmaya özen gösterin. Bu seferlik konunuzu ben düzenledim.
İyi forumlar, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,440 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
koxp yazman için önce Türkçe'ni sonra kafanın içinde ki gereksiz düşüncelerini boşaltman lazım. örneğin bir ekmek almaya gidiyorsun ama yanında alacağın bir ürünü annen sana söylüyor lakin sen unutuyor, ekmeği alıp eve gidene kadar düşünüyor, sonrasında ev terliğini giydiğinde aklına takılan o ürünün ne olduğunu anladığında "vay arkadaş nasıl unuturum!" dediğinde sistemin yani bedeninin çöktüğünü hissedersin! eşşek gibi tekrar yola koyulur onu alır eve dönersin! bu eşşekliği hakaret olarak algılama masumca bir iltifat gibi düşün herkes o pozisyona girmiştir emin ol. yani diyeceğim koxp veya makro şuan ki güncel ve son teknoloji yazılım olan .md yaza bilmen için 40 fırın ekmek ve eşşekliği bırakman lazım. sana naçizane fikrim ve önerim elinde altın gibi bir meslek ve bir kafayı 500₺ olarak düşünsek ki zaten öyle. 10 kişiyi tıraş yapsan 10x500= 5000₺ Allah bereket versin!. boş ver KO yu.

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,348 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
koxp yazman için önce Türkçe'ni sonra kafanın içinde ki gereksiz düşüncelerini boşaltman lazım. örneğin bir ekmek almaya gidiyorsun ama yanında alacağın bir ürünü annen sana söylüyor lakin sen unutuyor, ekmeği alıp eve gidene kadar düşünüyor, sonrasında ev terliğini giydiğinde aklına takılan o ürünün ne olduğunu anladığında "vay arkadaş nasıl unuturum!" dediğinde sistemin yani bedeninin çöktüğünü hissedersin! eşşek gibi tekrar yola koyulur onu alır eve dönersin! bu eşşekliği hakaret olarak algılama masumca bir iltifat gibi düşün herkes o pozisyona girmiştir emin ol. yani diyeceğim koxp veya makro şuan ki güncel ve son teknoloji yazılım olan .md yaza bilmen için 40 fırın ekmek ve eşşekliği bırakman lazım. sana naçizane fikrim ve önerim elinde altın gibi bir meslek ve bir kafayı 500₺ olarak düşünsek ki zaten öyle. 10 kişiyi tıraş yapsan 10x500= 5000₺ Allah bereket versin!. boş ver KO yu.
Daha başka şekilde anlatılmazdı hocam eline sağlık

baha1940

4 Ara 2024
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam elinizde altın gibi bir meslek var. KO işini bir hobi olarak ekstrem zamanlarınızda yapmak daha mantıklı olur sizin için. Devir değişti artık el becerisi olan meslekler iş görüyor ve para yapıyor. Mesleğinizi geliştirmeye odaklanırsanız KO yerine emin olun günlük 5 değil 15 yine kazanırsınız