Hoşgeldin Misafir

Aranıza Yeni Katıldım. Konuma bir bakın

NeFeRTiTi

17 Nis 2019
42 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar.
Öncelikle Azerbaycandan Saygılar Sevgiler.
Aranıza yeni katıldım. Kız olmama bakmayın Türkiyenin diger hack forumlarında bulundum. Forum kurallarına uymayı ve kullanmayı biliyorum.
Netde bir süre bilgiye sahibim. Umarım yardımlaşa biliriz. Bildiklerimi seve seve paylaşır, bilmediklerimi sorar anlarım. Sayqıda kusur etmeyenlere sayqım sonsuzdur.
PS: Azerice ve Türkçe kardeş dildir ve lakin bazı sözlerde yazılışında zorluk çekersem kusura bakmayınız.
Degerli zamanınızı ayrıb okuduğunuz için teşekkür ederim.

NeFeRTiTi

17 Nis 2019
42 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ynR !' Alıntı:
Hoş geldiniz. Anti-armenia'da bulundunuz mu ?

Evet. Birde Pirates-Crew vardı Azeri forum kapandı ve Mexfi vardı oda kapandı bir tek Anti-Armenia kaldı onuda Ferid doğru düzgün toparlamadı her şeyi vip, paralı yapdı ve bu yüzden user düşüşü yaşadı ama hala duruyor. zorda olsa

gamovertinks' Alıntı:
Aleyküm selam hoşgeldin kız bir hacker :D ilk defa görüyorum hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle.

Hacker digil hocam Designerim ben. Bu arada teşekkürler hoş bulduk

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NeFeRTiTi' Alıntı:
ynR !' Alıntı:
Hoş geldiniz. Anti-armenia'da bulundunuz mu ?

Evet. Birde Pirates-Crew vardı Azeri forum kapandı ve Mexfi vardı oda kapandı bir tek Anti-Armenia kaldı onuda Ferid doğru düzgün toparlamadı her şeyi vip, paralı yapdı ve bu yüzden user düşüşü yaşadı ama hala duruyor. zorda olsa

gamovertinks' Alıntı:
Aleyküm selam hoşgeldin kız bir hacker :D ilk defa görüyorum hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle.

Hacker digil hocam Designerim ben. Bu arada teşekkürler hoş bulduk

Peki tasarımcı tekrardan hoşgeldin :)