Hoşgeldin Misafir

Aranıza yeni katıldım selamlar

AmonRa

15 Haz 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamlar

güvenlik sistemleri ile uğraşan biriyim vidaları sıkıp bağlantıları yanlış yapanlardan değilim siber güvenliğe ilgim var işim güvenlik sistemleri ama birileri bunları uzaktan maymun edebilir mi ? şeklinde başladı ilgim ve kendimi burada buldum aslında çok yeni sayılmam azda olsa yaptığım işten dolayı bazı bilgilere sahibim burada siz bilgi sahiplerinden yararlı bilgiler alacağıma inanıyorum

kod bilmem ama kendi alanımda sistemlerin nerede patlayacağını iyi bilirim forumda faydalı bilgilere açım çok soru sorarım net cevap vereni severim. Yaptığım işi küçümseyenlere gel de yangın sisteminde bir kabloyu yanlış yere takta gerçek hayatla tanış derim.

Vidalarınız sıkı bağlantılarınız sağlam olsun.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamlar

güvenlik sistemleri ile uğraşan biriyim vidaları sıkıp bağlantıları yanlış yapanlardan değilim siber güvenliğe ilgim var işim güvenlik sistemleri ama birileri bunları uzaktan maymun edebilir mi ? şeklinde başladı ilgim ve kendimi burada buldum aslında çok yeni sayılmam azda olsa yaptığım işten dolayı bazı bilgilere sahibim burada siz bilgi sahiplerinden yararlı bilgiler alacağıma inanıyorum

kod bilmem ama kendi alanımda sistemlerin nerede patlayacağını iyi bilirim forumda faydalı bilgilere açım çok soru sorarım net cevap vereni severim. Yaptığım işi küçümseyenlere gel de yangın sisteminde bir kabloyu yanlış yere takta gerçek hayatla tanış derim.

Vidalarınız sıkı bağlantılarınız sağlam olsun.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

AmonRa

15 Haz 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam meslektaşım güvenlik sistemleri önemli ordan nadir olsada iş geliyor iyi forumlar her zaman bilgi vermeye hazırız
güvenlik sistemleri ile ilgili konu açabileceğim bir kategori bulamadım gözümden kaçmışta olabilir örneğin bir bariyer veya alarm sistemi konusu açmam gerekse hangi kategori en uygun olurdu

AmonRa

15 Haz 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

AmonRa

15 Haz 2025
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle
Teşekkür ederim hoş buldum
Slm hoşgeldin abi
Hoş buldum teşekkür ederim
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun iyi forumlar dilerim
Teşekkürler hoş buldum
aleykümesselam kardeşim benim
Teşekkürler hoş buldum cio nerededir üstad kıymaya mı gitti yoksa :)