Hoşgeldin Misafir

Arkadaşlar acil yardım

oguzaydin

20 Tem 2023
198 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bir mail aldım dün gece uzun zamandır aktif olmadigim mail adresim hicbir bilgim doğru değil isim soy isimden başka mail adresim sadece telefonda maillere kayıtlı depolama ile ilgili kayıdı yok haclendigimi söylüyor 48.saat sure vermis kripto hesabima 1600 dolar gonder yoksa tum kisiler bilgilerini yayacagim diye pagasus ile yapmis bunlari sizce mümkün mü on kameramı mail adresimle izlemesi

Rewan

THS
29 Eki 2022
614 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
trojan yedi isen mümkündür adamdan kanıt isteyebilirsin hakkımda ne biliyon gibisinden büyük ihtimalle mernis bilgisi atar bunlara da itibar etmeyin her ne olursa olsun karşı tarafa para da vermeyin.

oguzaydin

20 Tem 2023
198 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynı bu şekilde benim mail adresimden bana mail atılmıs bu mail konusunda fazla bilgi sahibi değilim bu maili nasıl atmış olabilir
T3Vts.jpg

oguzaydin

20 Tem 2023
198 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
trojan yedi isen mümkündür adamdan kanıt isteyebilirsin hakkımda ne biliyon gibisinden büyük ihtimalle mernis bilgisi atar bunlara da itibar etmeyin her ne olursa olsun karşı tarafa para da vermeyin.
Hocam yazdığı mailde hackelendin ve tehdit içeriği var sadece hiçbir şekilde adım soyadım vesairem Doğum tarihim söylenmiyor sadece hacklendin çevrimiçi güvenliğini kırdım 48 saat sana süre veriyorum Kripto hesabım bu 1600 doları gönder Ben de senin paylaşımlarını kimseye vermeyeyim atmayayım Eğer polise falan gidersen ben bunu kolay bir şekilde anlarım ve hemen rehberindeki herkese bunu gönderirim elimdekileri ben şahısa dönüş yapamıyorum mail atamıyorum Çünkü benim adım olan bir mail ve dönüş yapamıyorum

oguzaydin

20 Tem 2023
198 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Birşey indirmediysen yada bilgisayarında devlet sırrı yoksa korkma bişi yapamaz para felan atma maksimum mernisden bilgilerini bulur ihbar fln atar ondan bişi olmaz zaten.
Hocam zaten Türkçe olarak yazılmamış İngilizce olarak yazılıyor yani Türkiye'den biri değil bu Ben de çeviriden baktım

Rewan

THS
29 Eki 2022
614 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam yazdığı mailde hackelendin ve tehdit içeriği var sadece hiçbir şekilde adım soyadım vesairem Doğum tarihim söylenmiyor sadece hacklendin çevrimiçi güvenliğini kırdım 48 saat sana süre veriyorum Kripto hesabım bu 1600 doları gönder Ben de senin paylaşımlarını kimseye vermeyeyim atmayayım Eğer polise falan gidersen ben bunu kolay bir şekilde anlarım ve hemen rehberindeki herkese bunu gönderirim elimdekileri ben şahısa dönüş yapamıyorum mail atamıyorum Çünkü benim adım olan bir mail ve dönüş yapamıyorum
Giriş bilgilerini değiş güçlü bir virüs tarayıcısı ile cihazı tarat resetle modemi de resetle için rahat olur en azından diyelimki gerçek bir olay sen para atsan karş taraf dururmu ben olsam durmam koparabildiğimi koparırım inat olsun diye yine paylaşırım bilgilerini :D olan sadece senin parana olur

oguzaydin

20 Tem 2023
198 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zaten benim de az buçuk zamanında merak sardığım bir konuydu haclenme durumları İyi de araştırma yaptım ama mail aktif kullandığım bir mail değil çok eski bir mailim ve hiçbir sosyal medya hesabıma bağlı değil telefonumda bir depolamaya bağlı değil haliyle eskiden kullanılan bir mailde Öyle bakmak için aktif ettim ve gece saat 3'te bu gece saat 3.00'te gelmiş bu şaşırdım yani benim adıma geliyor sözde Benim adımdan benim adıma bir mail geliyor ve tehdit içerikli