Hoşgeldin Misafir

arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz

Turkay

Karanlık Yıldızlar
29 Ara 2017
1,015 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
idmaisteyenadam' Alıntı:
imzaladığın için eyvallah ama ben sahte imza istiyorum bot atarak falan imzayı çoğaltabilirmisin 1.285.045 kişi imzaladı 1.500.000 imza istiyorlar okadar imza olana kadar ülkede sağ adam kalmaz

Sadece bu yönetim degil  türkiyede hiçbir yönetim idam getiremez getirseler zatenceza evlerindeki mahkumalrın  en az  %80 i ve törer e destek veren  tüm partiler ve vekilleri idam edilridi. Terörü var eden  ve eğitim veren ve destekleyecen ülkeler türkiyeyi yıkmak ister ama  en ufak bişeyde türkiyeye insan  hakları kozunu kullanmaktanda  geri durmazlar koskoca dünyayı 2 aile yönetiyor ama koskoca dünya 2 ailenin hakkınmda gelip temizlik yapamıyor ne işler acısı bi durum hangi devlette ne kanun getirilecek ne uygulanacak kim ölecek kim kalcak hangi ülke yok olacak bu 2 aile karar veriyor

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba.Sizin istediğiniz anlaşılan fake imza.Sitelerde bilidiğiniz üzere bi konuyu tekrar açınca oto olarak algılanır ve silinir.Fake imza atıncada profil bilgisi ve yer konum tespitinden fake ler ortaya çıkıyor.Bu kadar olmasını istiyorsun farkındayım.İdam asılma kesilme eskisi gibi osmanlı dönemindeki gibi gereklimi gerekli ama şu an Türkiye Cumhuriyeti içinde bazı masum insanlarda hapishanelerde sürünüyor ve acı çekiyorlar.Ne yazıkki hala bunu anlıyamadınız.Suçsuz birisi idama gitse nasıl bir cevap yada nasıl bir inkar da bulunacaksınız ?.Birazcık bunlarıda düşünün.İyi akşamlar