Hoşgeldin Misafir

arkadaşlar herkesin görüşü ve önerisine ihtiyacım var

astralglikos

21 Ara 2017
1,316 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
marka başvuru işlemleri yapıyorum fakat mariesse isimli firma kalkıp marie adlı işleme itiraz ediyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim

İlgi : 27.12.2023 tarih ve “marie home” ibareli başvurunuz. 12.08.2024 2023/180679 başvuru numarası ile kayıtlı olan “marie home” ibareli marka tescil başvurunuza 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu’nun 18 inci maddesi çerçevesinde yapılmış ve bilgileri aşağıda belirtilmiş olan itiraz/itirazların incelenmesi sonucunda, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu’nun 6 ncı maddesi hükmünce marka tescil başvurunuzun reddedilmesine karar verilmiştir. İşbu karara, kararın tarafınıza tebliğ tarihinden itibaren ücretini ödemek koşuluyla iki ay içerisinde itiraz etme hakkınız bulunmaktadır. Yayıma itiraz kararına itirazı, Kurumumuz Elektronik Başvuru Sistemi (EPATS) Başvuru Sonrası İşlemler kısmında yer alan Marka Yayıma İtirazın Yeniden İncelenmesi(YİDD) işlemini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımla. İtiraz Eden İtiraz Gerekçesi MARİESSE HOME TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (BAŞPINAR(ORGANİZE)OSB MAH. O.S.B. 4.BÖLGE M. LÜTFULLAH BİLGİN BLV. 18 Şehitkamil Gaziantep) (6/1) Benzerlik/Karıştırılma ihtimali - Haklı Bulunmuştur.
(6/6) Diğer Fikri Haklar veya Kişi Hakları - Haksız Bulunmuştur. (6/9) Kötü Niyet - Haksız Bulunmuştur.
İTİRAZA GEREKÇE GÖSTERİLEN MARKALAR
2021 114869 / "mariesse home" (Markanın ve kapsamındaki mal / hizmetin benzer olduğu ve karıştırılma ihtimali bulunduğu tespit edilmiştir.)

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,687 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Avukatsız çözmen biraz zor. Çünkü normalde 4 5 harfde olsa haklı gözüküyorlar. Temeline bakıyorlar anlam değişikliğine bakıyorlar misal marie il mariesse farkı yok. Örneğin Microsoftes almak gibi birşey bu marka varsa. Bende patent işleriyle uğraştığım için nacizane fikrimi söylemek istedim. Sana dmden bir avukat ismi atacam o avukatla bir görüş. Telefon üzerinden yapabileceği bişi varsa zaten yaparım der. Ha yok benim dedğim gibiyse bişi yapamam der.

DM kapalı