Hoşgeldin Misafir

Arkadaşlar Lütfen İçeri Bir Bakalım

hanfurkan47

19 Mar 2019
211 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar ;

Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 7000 civarı borcum bulunmakta. Bu yuzden bursum bile yatmıyor. Böbrek veya karaciger bağışlamak istiyorum parası ile. Acaba bildiğiniz yerler kişiler varmı ulaştırabilir misiniz  lütfen cok bunaldım borclardan iş bile yok çalışmak için. Tek ümidim bu bağış parası. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Acil lütfen..

Acil lütfenn

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Allah yar ve yardımcın olsun.. sıkıntını anlayabiliyorum.. bende 20 yaşındayken sıkıntılarla başa gelemeyip çok kez ölümü düşündüğüm oldu. sana bu saatten sonra sağlık lazım güç kuvvet. organı bağışlamakla felan bu işler yürümez.. sağlıklı düşün sağlıklı karar al..

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hanfurkan47' Alıntı:
Merhabalar ;

Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 7000 civarı borcum bulunmakta. Bu yuzden bursum bile yatmıyor. Böbrek veya karaciger bağışlamak istiyorum parası ile. Acaba bildiğiniz yerler kişiler varmı ulaştırabilir misiniz  lütfen cok bunaldım borclardan iş bile yok çalışmak için. Tek ümidim bu bağış parası. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Acil lütfen..

Acil lütfenn

7.000 çok para değil. 7.000 için değmez. Ben kendimi bildim bileli borç ödüyorum. Şimdi şirketim var 2 tane ilde ve hala borç ödüyorum. Herşey azim buna emin ol. Sigaram bitti diye intihar ederimde para için intihar etmem. Kalk sırkelen bi. Satış yapabilirim dersen aha benden sana bi abilik. Yarın irtibata geçelim konuşalım. Ben market cafe restorant otel otomasyonlarını yapıyorum her nerdeysen bul işi git konuş bağla ortalama zaten ihtiyacın kadar kar bırakır 1tl'sını istemem senin olsun kar'ı. Ben gelir kurar çıkarım.

hanfurkan47

19 Mar 2019
211 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kararım kesin nereden bulabilirim sigara içmedim hiç kullanmadım

Morley' Alıntı:
hanfurkan47' Alıntı:
Merhabalar ;

Acil lütfen..

Acil lütfenn

7.000 çok para değil. 7.000 için değmez. Ben kendimi bildim bileli borç ödüyorum. Şimdi şirketim var 2 tane ilde ve hala borç ödüyorum. Herşey azim buna emin ol. Sigaram bitti diye intihar ederimde para için intihar etmem. Kalk sırkelen bi. Satış yapabilirim dersen aha benden sana bi abilik. Yarın irtibata geçelim konuşalım. Ben market cafe restorant otel otomasyonlarını yapıyorum her nerdeysen bul işi git konuş bağla ortalama zaten ihtiyacın kadar kar bırakır 1tl'sını istemem senin olsun kar'ı. Ben gelir kurar çıkarım.

Nasıl anlamadım ?

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hanfurkan47' Alıntı:
Merhabalar ;

Acil lütfen..

Acil lütfenn

65 milyar var yat kalk şükret bence

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
hanfurkan47' Alıntı:
Merhabalar ;

Acil lütfen..

Acil lütfenn

Naptın o kadar

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hanfurkan47' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Siktir et hiç birşey canından kıymetli değil.

Oyle deme intiharı bile düşünüyorum son çarem bu

Kardeş beynini sikeyim ne diyeyim. Zeka'n var Allah herkese vermiş kalkıp ergen ergen şeylerle mı uğraşıcaksın ? intiharmış oymuş buymuş sebep ne para :WQEQWE yav :DSAAS

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
OrganikPiskos' Alıntı:
hanfurkan47' Alıntı:
Merhabalar ;

Acil lütfen..

Acil lütfenn

Naptın o kadar

Faiz yedik  :D 
NasyoneL' Alıntı:
Borcu olmayanmı var 20 lira olmuş sigara amk diktatörü

Öyle deme o bizim allahimiz