Hoşgeldin Misafir

Arkadaşlar Lütfen Yardım edin. Lütfen Acill

elifweb

17 Eki 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar. Ben bu http://bitcoinminerx2.online/ siteyi masa üstüne indirmek istiyorum. internetsiz çalıştırmak istiyorum. ancak web sitesi indirme programlarını ne kadar denesemde 2. sayfaya gidemedim. cyotek copy, httattack gibi programları denedim. yine olmadı. Lütfen ama lütfen bana yardım edin.

xbro

2 Tem 2020
74 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ağa babası gelsin bu siteye shell sokulmadıkca bu site indirilmez php olarak inmez html olarak ne yapacan kullanılmaz html olarak istiyorsan diyorsan ben php giydireceğim o başka linux la dene bence

elifweb

17 Eki 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
xbro' Alıntı:
ağa babası gelsin bu siteye shell sokulmadıkca bu site indirilmez php olarak inmez html olarak ne yapacan kullanılmaz html olarak istiyorsan diyorsan ben php giydireceğim o başka linux la dene bence

<base href="--/--">--

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">--

bu şekilde şifrelenmiş bir link var. onu bir türlü bulamıyorum. tıkladığımda siteye gidiyor.--
ayrısa SHA 384 ile şifrelenmiş kodlar var. onlara bir ulaşabilsem çalıştıracağım. ama olmuyor. --

xbro

2 Tem 2020
74 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
elifweb' Alıntı:
xbro' Alıntı:

<base href="--/--">--

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">--

bu şekilde şifrelenmiş bir link var. onu bir türlü bulamıyorum. tıkladığımda siteye gidiyor.--
ayrısa SHA 384 ile şifrelenmiş kodlar var. onlara bir ulaşabilsem çalıştıracağım. ama olmuyor. --

genelde çoğu sitelerde yani bu sitelerde boyledir durum çünkü hacklenmesine karşı onlem alınır düzenlemeler yapılır googlede mesala her yenileme de id ler değişiyor onlem olarak zor yani bu scripti belki araştırsan bulursun

elifweb

17 Eki 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam bu siteye sızmak zaten imkansız. ben html olarak sayfaları birbirine bağlamak istiyorum. ancak main sayfasına girdiğimde her ne kadar sayfayı indirsemde çalışmıyor. webcopy denedim olmadı. httattack denedim. olmadı.

bu site imkansız bir site sanırım

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
elifweb' Alıntı:
Akura' Alıntı:
nickini değiştir işini halledeyim :)

nasıl değiştireceğim ki hocam. elif kızımın adı o yüzden onu eklemiştim.

Problem yok, şaka olsun diye takılıyorum. yani php bilgin var ise rahtlıkla sistemi kendine göre uyarlayabilirsin. vaktim yok arada bakıyorum öylesine foruma.
1 Günlük işi var. Kodları çözmek ile uğraşma derim bence. Senin olayın şifrelenmiş kodlarla alakalı değil. Zaten şifreyi çözsen de oradaki adreslere erişip birşey yapamayacaksın.

elifweb

17 Eki 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
elifweb' Alıntı:
Akura' Alıntı:

Problem yok, şaka olsun diye takılıyorum. yani php bilgin var ise rahtlıkla sistemi kendine göre uyarlayabilirsin. vaktim yok arada bakıyorum öylesine foruma.
1 Günlük işi var. Kodları çözmek ile uğraşma derim bence. Senin olayın şifrelenmiş kodlarla alakalı değil. Zaten şifreyi çözsen de oradaki adreslere erişip birşey yapamayacaksın.

hocam bunun bir script olması imkansız. http://bitcoinminerx2.online/#/main bağlantıyı tıklayın. start mining butonuna tıkladınızda bütün işlemleri yapıyor. yani kullanıcı adı veya mail girmeden tüm işlemleri yapabiliyorsun. yani herhangi bir veri tabanı yok. ben bunu bu şekilde çalışır vaziyette çekmek istiyorum

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
elifweb' Alıntı:
Akura' Alıntı:
elifweb' Alıntı:
Akura' Alıntı:

hocam bunun bir script olması imkansız. http://bitcoinminerx2.online/#/main bağlantıyı tıklayın. start mining butonuna tıkladınızda bütün işlemleri yapıyor. yani kullanıcı adı veya mail girmeden tüm işlemleri yapabiliyorsun. yani herhangi bir veri tabanı yok. ben bunu bu şekilde çalışır vaziyette çekmek istiyorum

Php ve Mysql bilginiz var ise çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Aslında çok basit bir sistem. Php ile alakanız yok ise yapabileceğiniz hiç birşey yok. Forumdaki arkadaşlardan ücretli yada ücretsiz olarak yardım istemenizi öneririm.